Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
125
Utgivningsdatum
2018-10-10
Upplaga
1
Förlag
Libris förlag
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
190 x 147 x 15 mm
Vikt
235 g
SAB
Ci,Dokc
ISBN
9789173877473
Himlen är ett underskattat resmål (kartonnage)

Himlen är ett underskattat resmål

(1 röst)
Kartonnage Svenska, 2018-10-10
89
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Vad händer när vi dör? Finns himlen? På riktigt?

I Himlen är ett underskattat resmål skriver prästen och författaren Hans-Erik Lindström hoppfullt och ödmjukt kring en av livets största frågor: Vad händer när vi dör?

Det är viktigt att stanna upp vid tanken på livets slutmål, det är Hans-Erik Lindström övertygad om. Vad vi tänker om livet efter döden påverkar hur vi lever våra liv här på jorden. Tron på himlen kan ge tröst i sorg och saknad, men fungerar även som en extra kraftkälla i vardagen för att engagera sig i livet här och nu. Men mest av allt ser han himlen som målet för vår livsresa. Att där få mötas av den ofattbara och genomlysta kärleken. Och då känna att vi är hemma. Slutligen. Äntligen.

"Med åren har det grundlagts en slags djupglädje hos mig över detta outsläckliga hopp om livets fortsättning, som inte ens världens mörker kan fräta sönder, en röst som tycks komma långt inifrån, som ett eko från en annan värld, från en tillvaro där ingen smärta eller sorg längre existerar. Där Gud blir allt i alla. I detta hopp lever jag idag. Med detta hopp vill jag dö." Ur boken

Hans-Erik Lindström var med och startade Nordens första pilgrimscenter i Vadstena. Han är präst i Svenska Kyrkan och har tidigare gett ut ett 20-tal böcker, bland annat Naturens katedral meditationsbok och Pilgrimens sju nyckelord Inspiration för din livsresa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Himlen är ett underskattat resmål
  2. +
  3. Medmänsklighet : Vägar till en ny gemenskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt Medmänsklighet : Vägar till en ny gemenskap av Hans-Erik Lindström, Uno Svedin, Sven Erik Wånell, Anders Arborelius, Eva Brunne (kartonnage).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hans-Erik Lindström