Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2018-06-11
Upplaga
1
Förlag
Libris Förlag
Medarbetare
Kühlhorn, Lotta (form)
Dimensioner
195 x 145 x 15 mm
Vikt
326 g
SAB
Do
ISBN
9789173877688
Att leva sannare, modigare och helare : Reflektera, anteckna & fördjupa din (inbunden)

Att leva sannare, modigare och helare : Reflektera, anteckna & fördjupa din

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-06-11
69
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
En stund för dig själv skriv & fördjupa din vardag

Det här är en inspirerande bok där du genom korta dagliga övningar får hjälp att leva livet en aning sannare, modigare och helare att göra det bästa av det liv som blev ditt. En bok som ger dig utmaningar, mer livsmod och hjälper dig att se nya saker i ditt liv.

"Att leva ett mer helgjutet liv innebär att leva sitt operfekta liv så gott man kan. Det är att ta sitt innersta lidande och sin yttersta längtan på allvar. Det är att ge sin själ en plats och en uppgift i världen. Att förankra sig i sitt eget djup och sin egen historia och försöka förverkliga sina allra vackraste drömmar."

Göran Larsson är präst och psykoterapeut. Han är en flitigt anlitad föreläsare i ämnen som berör mänsklig växt och mognad, och författare till böckerna Skamfilad samt Rötter och Vingar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Att leva sannare, modigare och helare : Reflektera, anteckna & fördjupa din
 2. +
 3. Lilla sorgeboken : Om att förlora och börja om på nytt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lilla sorgeboken : Om att förlora och börja om ... av Göran Larsson (kartonnage).

Köp båda 2 för 313 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Att leva sannare, modigare och helare : Reflektera, anteckna & fördjupa din. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fin presentbok
  Kaffeläsaren, 27 augusti 2018

  "Att leva ett mer helgjutet liv innebär att leva sitt operfekta liv så gott man kan. Det är att ta sitt innersta lidande och sin yttersta längtan på allvar. Det är att ge sin själ en plats och uppgift i världen. Att förankra sig i eget djup och sin egen historia och försöka förverkliga sina allra vackraste drömmar." 🐴
  Det här är ytterligare en bok där målet är att blir ett bättre jag. Där man genom dagliga övningar ska bli sannare mot sig själv och göra det bästa av det liv man få... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Göran Larsson