Vi Föräldrars stora bok om barn : graviditet, förlossning, föräldraskap, barn 0-6 år (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
416
Utgivningsdatum
2015-02-10
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Wickholm, Pär (form)
Dimensioner
275 x 190 x 25 mm
Vikt
1560 g
SAB
Vh
ISBN
9789174244908
Vi Föräldrars stora bok om barn : graviditet, förlossning, föräldraskap, barn 0-6 år (inbunden)

Vi Föräldrars stora bok om barn : graviditet, förlossning, föräldraskap, barn 0-6 år

(16 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2015-02-10

Slutsåld

En helt nyskriven bok om barn 0 till 6 år för 2010-talets föräldrar. Den mest moderna i sitt slag med härliga nytagna bilder. Ett oumbärligt stöd för alla som lever med små barn. Boken är utgiven tillsammans med tidningen Vi Föräldrar, den största auktoriteten på barn och föräldraskap i Sverige.

Vi föräldrars stora bok om barn ger dig svaren på det du funderar över. Du får ta del av det allra senaste om att vänta och få barn och om barnets utveckling under de första åren. Här bidrar ett åttiotal av Sveriges främsta experter på bland annat graviditet, förlossning, adoption, föräldraskap, hälsa och barnsäkerhet. Här kan du läsa om amning, flaskmatning, sömn, genus och uppfostran, ämnen som ständigt debatteras. Och här får du stöd i det roligaste och svåraste som finns: Att vara förälder!

Vi Föräldrars stora bok om barn består av tre delar:

Del 1, Vänta barn: Graviditet, förlossning och adoption.Del 2, Ditt barn: Barnets utveckling - och det som kan vara aktuellt i olika åldrar.Del 3, Att vara förälder: Mer om amning, mat, sömn, hälsa, barnsäkerhet och föräldraskap.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Vi Föräldrars stora bok om barn : graviditet, förlossning, föräldraskap, barn 0-6 år. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Pladdrig och ickeinformativ
  Förälder , 24 juli 2019

  Mängder med mediokra bilder på andras barn och mängder med ickeinformativa berättelser om andras barn. Pladdrig text som ofta inte ger några raka besked, t ex stycket "Napp eller inte?", där man inte blir ett dugg klokare inför hur man ska göra. Visst finns det viss fakta här och där, men som uppslagsbok fungerar den dåligt. Finns andra bättre böcker om barn.

 2. Komplett bok
  Patrik, 25 september 2015

  Bra bok med en känsla av komplett information och på ett lätt sätt! Rekommenderas - även för oss som inte än är föräldrar eller gravida! ;)

 3. Kärleksbok
  Marianne Kanter, 6 juni 2015

  Hej. Jag uppfostrade mina tre flickor helt annorlunda. Det var amning var fjärde timma och man vägde barnet före och efter med inflytande av Doktor Benjamin Spock.
  Därför är det så befriande och läsa Vi föräldrars stora bok om barn. Köpte boken till vår yngsta dotter som fick en liten gosse för fjorton dagar sedan, efter många års väntan. Det visade sig att vår dotter redan varit klok nog och redan köpt boken.
  Idag skall jag ge den till ett barnbarn som tog sjuksköterska examen i går,... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna