Food pharmacy - Näringsjägaren : En berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen. (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2019-07-30
Förlag
Bonnier Fakta
Originaltitel
Näringsjägaren
Medarbetare
Lindelöw Mannheimer, Anna (form) / Ekblom, Ulrika (foto)
SAB
Qcabb
ISBN
9789174249583
Food pharmacy - Näringsjägaren : En berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen. (inbunden)

Food pharmacy - Näringsjägaren : En berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen.

Inbunden Svenska, 2019-07-30
189
Förboka gärna! Förväntad leverans vecka 31.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Food Pharmacy släpper en bok för näringsjägare - en berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen. I den här faktaspäckade och roliga boken ger sig Mia och Lina ut på sina livs expeditioner för att ta tag i vår tids mest angelägna frågor: folkhälsan och planeten. Vad kan vi själva göra för att få oss och planeten att må bättre, och varför har mat gått från att vara något enkelt och glädjefyllt till svårt och ibland till och med ångestskapande? Vetskapen om hur vi ska äta för en bättre folkhälsa och mindre belastning för planeten finns, men av någon anledning når den inte ut. Men det ska det bli ändring på! Food Pharmacy Näringsjägaren innehåller livsviktig fakta presenterad med humor och helt utan pekpinnar (och med ett sextiotal näringsboostade recept). För att göra resan mot att bli näringsjägare lite enklare och mer lustfylld har Mia och Lina dessutom tagit fram en Näringsjägarkompass som ska hjälpa oss att varje dag få i oss en stor mängd varierande och näringsrika livsmedel i många olika färger.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Food pharmacy - Näringsjägaren : En berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen.
  2. +
  3. Food Pharmacy : kokboken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Food Pharmacy : kokboken av Mia Clase, Lina Nertby Aurell (inbunden).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Food pharmacy - Näringsjägaren : En berät...