Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
151
Utgivningsdatum
2020-11-11
Upplaga
2
Förlag
Folkuniversitetets förlag
Dimensioner
225 x 210 x 10 mm
Vikt
410 g
SAB
Fj
ISBN
9789174347791
ā vous 1 : franska för gymnasiet 1 (häftad)

ā vous 1 : franska för gymnasiet 1

Häftad Svenska, 2020-11-11
448
Skickas inom 2-5 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
ā vous 1 är ett läromedel i franska steg 1 för studerande på gymnasienivå eller motsvarande inom vuxenutbildningen. Vid avklarad kurs har den studerande nått upp till nivå A2 på Europarådets nivåskala (CEFR). På denna nivå ska man ha skaffat sig tillräckliga baskunskaper för att kunna samtala om vardagshändelser, läsa enklare texter och skriva korta meddelanden.

ā vous 1 består av en bok med ljudinspelning för hörövningar. Boken innehåller åtta avsnitt, en minigrammatik och olika ordlistor: både en fransk-svensk och en svensk-fransk (alfabetiska) samt en sidordlista. Grammatikdelen ger en kort överblick över de viktigaste inslagen i fransk grammatik på denna nivå.

ā vous 1 innehåller många foton och illustrationer som underlättar förståelsen både för dialoger, faktatexter och övrigt innehåll. På webbplatsen finns möjlighet till ytterligare inlärning och repetition med hjälp av både interaktiva övningar och ljudövningar.

Författarna Janine Sages och Pierangelo Sassola har båda mångårig erfarenhet av undervisning i språk. De har tidigare gett ut flera läromedel i språk på Folkuniversitetets förlag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. ā vous 1 : franska för gymnasiet 1
  2. +
  3. Comunicare 1

De som köpt den här boken har ofta också köpt Comunicare 1 av Donatella Prete, Pierangelo Sassola (häftad).

Köp båda 2 för 896 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna