Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
241
Utgivningsdatum
2010-01-09
Förlag
Sockerförlaget
Dimensioner
205 x 135 x 12 mm
Vikt
310 g
SAB
Hc
ISBN
9789174370065

Vi har redan sagt hej då

Häftad,  Svenska, 2010-01-09
174
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Jag har inte haft en flickvän på fem år. Hjälpt av ett strikt regelverk samt en strategi att främst dejta tjejer med pojkvän/sambo/make har jag gjort det till en konst att avsluta relationer innan de börjar på riktigt, utan att någon blir sårad.

Eller åtminstone inte sårad.

Ett par veckor före jul gick jag på dejt med Iris. Vi åt biskvier och hon berättade något som borde ha fått mig att genast rusa därifrån. Istället satt jag kvar, fascinerad av hennes säregna historia och den oväntade dragning den hade på mig.

Det här är redogörelsen för vad som hände sedan. Eller innan. Kanske båda.

Debuten Dannyboy & kärleken hyllades som en medelklassungdomens sorgesång. I sin andra roman Vi har redan sagt hej då tecknar Daniel Åberg ett mörkt porträtt av en generation vars vägran att omfamna vuxenlivet nu når vägs ände. Det är en berättelse om rädsla för tvåsamhet. Om förälskelse och svek. Om människor i Stockholm utan vilja till förändring. Om otrohet. Om kärlek. Och det som ligger däremellan.

Daniel Åberg är född 1975, boende i Stockholm och även verksam som journalist. Vi har redan sagt hej då är hans andra roman.

"Det är så bröstkorgsbristande bra att jag kommer få ägna helgen åt att skrubba blod och inälvor från biblioteksväggarna. Om ni tillåter metaforen." La Bibliofille

"'Vi har redan sagt hej då' är en fin bok om att låta sina rädslor styra, om kärlek, förälskelse och svek. Och om ensamhet!" Bokhora
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vi har redan sagt hej då
  2. +
  3. Redan då var räven jägare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Redan då var räven jägare av Herta Müller (pocket).

Köp båda 2 för 263 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Daniel Åberg

Bokvideo