Stressyoga : ta kontrollen över ditt liv (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden (Halvklotband)
Språk
Svenska
Antal sidor
111
Utgivningsdatum
2014-04-09
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Malmström, Jan (form) / Malmström, Jan (foto)
Dimensioner
244 x 195 x 16 mm
Vikt
605 g
SAB
Rai,Dadde,Dokb
ISBN
9789174612363
Stressyoga : ta kontrollen över ditt liv (inbunden)

Stressyoga : ta kontrollen över ditt liv

(19 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2014-04-09
179
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Ordet stress har sin rot i latinets stringere som betyder dra isär, slita sönder. Ordet yoga har sin rot i det indoeuropeiska yug som betyder föra samman, sätta ihop. Boken Stressyoga lär ut enkla handfasta tekniker för att kunna hantera stress och stressens olika symptom.

När vi under lång tid utsätts för stress upplever vi till slut att tillvaron slits itu och faller samman. Balansen mellan alla krav och förmågan att leva upp till dessa har rubbats och vi känner ständigt att vi inte räcker till. Stressen, som i sin akuta form tillhör kroppens försvar, blir i sin kroniska form en fiende som bryter ner oss. Människor som söker hjälp för svår huvudvärk uppger ofta stress som orsak. Och tanken bakom den här boken är att bryta stressen innan den leder till migrän eller andra svåra symptom.
Stressyoga är precis som Migränyoga en lättanvänd handbok som ger dig verktyg till att själv börja hantera din stress i vardagen. Yoga har visat sig kunna motverka alla negativa effekter från ständig stress. Allt som krävs är enkla övningar som alla kan göra varje dag i sitt eget hem.

PER SÖDER driver Yogamottagningen (www.yogamottagningen.se) som behandlar stress och stressutlösta symptom. De senaste tio åren har han jobbat som VD för en konferensanläggning och tidigare var han gymnasielärare. Söder har varit verksam som yogainstruktör sedan 2004 och arbetar främst med medicinsk yoga för personer som lider av svår huvudvärk. Migränyoga var hans uppskattade debutbok och nu kommer Stressyoga.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Stressyoga : ta kontrollen över ditt liv
 2. +
 3. Migränyoga : bli fri från huvudvärk med yoga och ayurveda

De som köpt den här boken har ofta också köpt Migränyoga : bli fri från huvudvärk med yoga oc... av Per Söder (inbunden).

Köp båda 2 för 368 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Stressyoga : ta kontrollen över ditt liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Nyttig och bra bok
  Tobias Serenitate (Växjö), 6 november 2017

  Boken är en viktig källa till avstressning när man inte känner att man kan hantera vardagen som den är idag. Den ger tydliga tips på vad man ska tänka på, hur man kan stressa av och vad man inte ska göra. En bra bok för avstressning, helt enkelt.

 2. En bok alla människor borde läsa!
  KLOBERG, 14 oktober 2014

  Per Söder presenterar yogan på ett sätt som gör den tillgänglig för alla. Även kopplingen mellan stress och olika personlighetstyper tas upp, vilket är till stor hjälp för att förstå yogans betydelse för just dig!

 3. Underbar yogabok!
  Ewa, 4 augusti 2014

  Mycket läsvärd och lätt tillgänglig. Bra bilder och instruerande text till övningarna.
  Rekommenderas varmt till de som har en stressig tillvaro eller har ett utmattningssyndrom. Stor effektiv effekt av övningarna.

Visa alla 3 recensioner