Älskade krukväxter : sorter, skötsel, arrangemang, växtskydd och hur man inreder med växter (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
132
Utgivningsdatum
2018-09-21
Upplaga
1
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Medarbetare
Sundin, Karin (form) / Turander, Andrea (foto)
Illustratör/Fotograf
Linda Schilén
Dimensioner
247 x 200 x 12 mm
Vikt
598 g
SAB
Qefk
ISBN
9789174692457
Älskade krukväxter : sorter, skötsel, arrangemang, växtskydd och hur man inreder med växter (inbunden)

Älskade krukväxter : sorter, skötsel, arrangemang, växtskydd och hur man inreder med växter

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-09-21
211
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
"delar generöst med sig av kunskaper, kuriosa, råd och tips kring över 100 olika sorters krukväxter samt hur de arrangeras och används på bästa sätt... många välkomponerade inspirationsbilder och matnyttiga fakta."

Bibliotekstjänst, Maria Benmalm

Allt blir bättre med lite grönt inomhus! Här finns allt du behöver veta om krukväx ter och hur du kan göra ditt hem grönare. I "Älskade krukväxter" ger Linda Schilén oss ovär derlig fakta om krukväxter och hur vi tar hand om dem. Dessutom får vi mängder av tips och inspiration om hur vi kan inreda ett hem med härliga växter.

Du får veta mer om näringslära, plantering, växtskydd, ljussättning, bevattning, krukval, hur man får växter att överleva. Du får läsa om ursprung och mycket mer. Dessutom kapitel om vilka växter som är mindre bra att ha i ett hem, tips på krukväxter för aller giker och vilka sjukdomar växter kan drabbas av.

Innehåller ett växtregister med bild på krukväxt samt kortfakta: doftande krukväxter, ätbara krukväxter, lättskötta krukväxter m. fl. Även 5-i-topp-listor för krukväxter i skugga, i sol m.m.

"Älskade krukväxter" är rikt illustrerad med inspi rerande fotografier.

LINDA SCHILÉN är trädgårdsmästare och efter frågad inspiratör och föredragshållare. Hon är även trädgårdsexpert hos Blomsterlandet och framträder som kunnig trädgårdsprofil i tv, radio och på mässor. ANDREA TURANDER är fotograf med lång erfa renhet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Älskade krukväxter : sorter, skötsel, arrangemang, växtskydd och hur man inreder med växter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inspiration
    Birgit Susanne Olsson, 13 januari 2020

    Fin bok som inspirerar 🌿🌿🌿
    Det är andra boken jag köpt av Linda. Ser fram emot nästa bok och hoppas den är lika bra. Gillar miljöbilder som sätter växterna i ett sammahang. Toppen 🤗

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna