Warm Bodies (Varma kroppar) (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
286
Utgivningsdatum
2013-03-20
Förlag
Månpocket
Översättare
Kristoffer Leandoer
Originaltitel
Warm Bodies
Medarbetare
Westman, Malin (form)
Dimensioner
177 x 110 x 20 mm
Vikt
161 g
SAB
Hce
ISBN
9789175031620
Warm Bodies (Varma kroppar) (pocket)

Warm Bodies (Varma kroppar)

(11 röster)  |  Läs 5 recensioner
Pocket,  Svenska, 2013-03-20

Slutsåld

Världen har fyllts av zombier och ingen vet varför. R är en av dem.

Zombier har inga egna känslor eller minnen - men om de äter av en människas hjärna återupplever de scener ur den personens liv.

Det är så det går till när R blir förälskad. Han dödar en ung man och övertar hans kärlek till flickvännen. Nu har R ett mål i tillvaron. Han vill hålla kvinnan gömd från de andra zombierna och se till att hon överlever.

Den unge mannens känslor blir som en drog för R; bit för bit äter han av pojkvännens hjärna. Scen för scen upplever R hans liv, och det förändrar honom för alltid.

Debutanten Isaac Marion lyckas göra något totalt nyskapande med zombiegenren: En varm kärleksroman.

Varma kroppar liknar inte något annat du läst, och de hyllande läsarrecensionerna på Goodreads.com talar sitt tydliga språk - över ett tusen ratings, med ett snitt på 4,06 av 5 möjliga.

Boken kommer att filmas av samma produktionsbolag som gjorde Twilight-filmerna. Regissör är Jonathan Levine, och i rollerna kommer vi att få se bland annat John Malkovich, Teresa Palmer och Nicholas Hoult.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Warm Bodies (Varma kroppar). Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underhållande och unik
  Anne, 3 december 2015

  Jag tyckte väldigt mycket om den här boken och dess handling. Fantastiskt att man lyckas skriva en rolig och gullig bok med en zombie som huvudperson. Den var lite seg då och då men man ville veta hur det skulle gå, så det var inget större problem.

 2. Boken var bra och lättläst, inte svår att förstå!...
  Zainab Al-asafi, 11 november 2013

  Boken var bra och lättläst, inte svår att förstå! Tyckte dock att den var lite seg då och då. Annars helt OK!

 3. Det är en annorlunda bok som bollar med begreppet "vi...
  Jenny Elisabet, 5 juli 2013

  Det är en annorlunda bok som bollar med begreppet "vi och dom" och som säger något om samtiden. Den är helt klar läsvärd. Samtidigt tyckte jag att den var lite kort och ytlig i vissa delar. Författaren hade gott kunnat brodera ut lite mer och gått mer på djupet. Handlingen slutar när den är som bäst. Men kanske är det en tanke med att inte tjata på i all oändlighet.

 4. Så himla bra! Äntligen en bok skriven ur en Zombies...
  Vanessa , 10 maj 2013

  Så himla bra! Äntligen en bok skriven ur en Zombies perspektiv! Du kommer att falla för den! En av mina topp-tio favoritböcker!

 5. "Warm Bodies" är en märklig, annorlunda och...
  Stardust, 2 maj 2013

  "Warm Bodies" är en märklig, annorlunda och underhållande bok. Man blir fångad, road, äcklad och tankfull :) Love it! :) Läs den!

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Isaac Marion