Allt vi inte pratar om : en bok för killar och män (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2018-03-19
Förlag
Månpocket
Originaltitel
Allt vi inte pratar om - en fickhandbok för killar och män
Medarbetare
Sobrino Rada, Gilma (form) / Nafar, Michelle (form) / Nafar, Michelle (form) / Sobrino Rada, Gilma (form)
Illustratör/Fotograf
Gilma Sobrino Rada, Michelle Nafar
Dimensioner
176 x 125 x 15 mm
Vikt
129 g
ISBN
9789175038469
Allt vi inte pratar om : en bok för killar och män (pocket)

Allt vi inte pratar om : en bok för killar och män

(4 röster)
Pocket Svenska, 2018-03-19
69
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Vad skulle du som man vilja prata om, om ingen dömde dig? "Allt vi inte pratar om" är en bok som är tänkt att inspirera killar och män till att börja prata om sådant som män annars inte pratar om. Grunden är intervjuer med bland andra Kodjo Akolor, Sanny Dahlbeck, Philip Botström, Ali Boulala, Daniel Hallberg och Farzad Farzaneh på teman som kärlek, skörhet, flyktvägar, ego, sex och vänskap. Och här hittar du också samtalsguider och tips från män till män.

Gamla föreställningar om hur män ska vara skadar oss alla och tiden har kommit för killar att börja prata med varandra och ta ansvar för en förändring. Det finns många sätt att delta i samtalet - men det viktigaste är att snacket kommer igång, att du som man börjar prata med andra killar och män omkring dig.

Varför inte ta med den här boken nästa gång du träffar polarna, släkten, lagkamraterna eller kollegorna? Att starta förändringen behöver inte vara svårare än så!

Allt vi inte pratar om görs av jämlikhetsstiftelsen Make Equal, i samarbete med Studiefrämjandet och med IOGT-NTO, Bonnier Bookery, Acast och Månpocket.

Ida Östensson är grundare till en rad organisationer och initiativ. Jämlikhetsstiftelsen Make Equal, samtyckesrörelsen FATTA, skateboardorganisationen No Limit Skate och samtalsrörelsen #killmiddag för att nämna några. Ida har fått en rad utmärkelser och utsågs bland annat till årets folkbildare 2015 och Årets BRIS-pristagare 2017.

Thor Rutgersson är författare och har skrivit både skönlitterärt och facklitteratur om bland annat folkrörelser, folkbildning, jämlikhet, jämställdhet och demokratisering. Hans två senaste böcker, romanen Inställt pga Panik och prosadiktsamlingen AMBIVALENS, handlar om panikångest och psykisk ohälsa. Thor har också producerat och programlett poddradio och leder intervjuerna i podden "Allt vi inte pratar om".
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Allt vi inte pratar om : en bok för killar och män
  2. +
  3. Brev till mannen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Brev till mannen av Bianca Kronlöf (pocket).

Köp båda 2 för 144 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna