En oväntad vändning : den hittills dolda sanningen om det som kallas "Mordet på Palme" (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
608
Utgivningsdatum
2017-03-01
Upplaga
1
Förlag
Atremi AB
Illustratör/Fotograf
Jan Gissberg
Dimensioner
215 x 155 x 38 mm
Vikt
892 g
SAB
Oer-cz Palme, Olof
ISBN
9789175271569
En oväntad vändning : den hittills dolda sanningen om det som kallas "Mordet på Palme" (inbunden)

En oväntad vändning : den hittills dolda sanningen om det som kallas "Mordet på Palme"

(10 röster)  |  Läs 10 recensioner
Inbunden, Svenska, 2017-03-01
293
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Julklapp? Beställ boken senast måndag 11 december med "Snabb frakt" för leverans innan julafton - Läs mer
Boken "En Oväntad Vändning" ger en seriös faktagranskning och sammanställning av den forskning som bedrivits av palmeexperter och privatutredare, vilka i trettio år negligerats av offentligt och politiskt tillsatta utredare, kommissioner och åklagare.

Det viktigaste har gömts (sekretess), och myckt har glömts.

I boken lyfts i kapitel efter kapitel fram vad som utspelade sig året innan, under mordkvällen/natten och de närmast följande åren; med särskild tyngdpunkt på händelseförloppet under "mordnatten". Palmedramat får sin förklaring och lösning. Pusselbitarna kommer på plats och sammanfogas, lika oväntat som självklart. En obekväm sanning avslöjas. När Du läst boken kommer Du att förstå vad som hände, varför det hände och hur det gick till. En Oväntad Vändning...
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En oväntad vändning : den hittills dolda sanningen om det som kallas "Mordet på Palme"
 2. +
 3. Konspiration Olof Palme : mordet, politikern och hans tysta fiender

De som köpt den här boken har ofta också köpt Konspiration Olof Palme : mordet, politikern oc... av Gunnar Wall (pocket).

Köp båda 2 för 347 kr

Kundrecensioner

Det finns 10 recensioner av En oväntad vändning : den hittills dolda sanningen om det som kallas "Mordet på Palme". Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. ett teatermord
  Jan-Åke Jönsson, 20 oktober 2017

  Claes Hedberg har med sin bok "En oväntad vändning" och alla gedigna källor lyckats blottlägga de otaliga felaktigheter och lögner i den officiella beskrivningen av vad som hände den 28 februari 1986. Han citerar och sätter tidigare betydelsefulla Palme"mord"sböcker i sitt rätta perspektiv. Han kommer i sin bevisning väldigt nära vad jag tror är det som faktiskt hände - att det var ett teatermord - att Palme med sin sjukdom levde i ytterligare några år i andra länder. Däremot har minst ett 4... Läs hela recensionen

 2. Kanske inte helt oväntat... ändå...
  Arne Nestius, 10 oktober 2017

  Innan Palme mördades, ansåg jag att är det någon svensk politiker som mördas, så är det Palme.
  Jag minns att han var mycket deprimerad det sista året - och jag reagerade på att ingen verkade särskilt bedrövad dagarna efter mordet.
  Efter ett par dagar sade jag att "det känns som om partiet ligger bakom - eller storfinansen - eller båda tillsammans...?"

  Här får Du ALLA svar.
  Ja läs så får Du veta hur det var... Oväntad vändning är ordet!

 3. En oerhört välskriven bok som jag rekommenderar.
  conny Larsson, 6 september 2017

  Då jag själv varit en del av hela Palmeutredningen och kunnat följa den mörkning som Palmeutredarna belagt hela utredningen av Palmemordet med känns det oerhört befriande att läsa Claes Hedbergs väldokumenterade bok "En oväntad vändning". Bit för bit lägger han pusslet baserad på fakta och mörkade omständigheter fram till det som kom att bli bokens titel. För läsaren blir det en spännande och chockerande upplevelse som ändar upp i rättssamhället totala korruption där det inte drar sig för att... Läs hela recensionen

 4. En synnerligen oväntad vändning.
  Lennart Wrigholm, 5 juli 2017

  Mordet på Olof Palme är fortfarande ett öppet sår hos delar av Sveriges befolkning. Den andra delen ser förmodligen mordet lika aktuellt som när skottet vilket dödade Karl XII föll vid Fredrikstens Fästning i Norge 1718. Tiden rullar ju obarmhärtigt vidare. Men författarteamet till den här boken har onekligen forskat sig fram till en mycket överraskande lösning på detta drama. Mycket mera trovärdig än det mesta andra som kommit fram i fallet genom åren. Den totala tystnaden i media om denna b... Läs hela recensionen

 5. Chockerande...
  VH, 27 juni 2017

  Första tanken är att det är för otroligt för att vara sant. Men ju mer detaljer som presenteras faller pusselbitarna på plats. Mycket spännande läsning där mycket omsorg lagts på att hitta de fakta som lett till en oväntad vändning av Palmemordet.

 6. Ett standardverk
  Ugglan, 25 juni 2017

  Boken En Oväntad Vändning är ett utmärkt exempel på en kritisk spaning och sammanställning av olika mycket seriösa forskningsresultat som framkommit under de senaste dryga 30 åren av det som hände den 28 februari 1986 vid Dekorimahörnan, nämligen det s k mordet på statsminister Olof Palme.
  En Oväntad Vändning visar med skarp analys och noggrann akribi vad som skulle kunna kallas ett skickligt iscensatt "teatermord".
  Boken visar på alla felaktigheter, all mörkläggning och alla polisiä... Läs hela recensionen

 7. "Palmemordet"
  Smålänningen, 22 juni 2017

  Den här boken ger svaret på frågan varför Palmemordet aldrig kommer att lösas!

  Denna måste bara läsas, av alla svenskar.

 8. Spännande kriminalroman byggd på konkret fakta.
  Läsaren, 21 juni 2017

  Ingvar Carlsson med partitoppen beslöt att iscensätta ett teatermord i hörnet Sveavägen/Tunnelgatan. De beslöt också att detta mord inte skulle lösas och tillsatte därför Hans Holmér som spaningsledare.

  Under 30 år har Palmegruppen misslyckats att lösa mordet. De enda som gjort framsteg är privatspanarna: journalister, tv-producenter, författare och allmänhet. Dessa har haft mycket svårt att få kontakt med åklagare och poliser. När det närmat sig något kritiskt har de blivit förföljd... Läs hela recensionen

 9. Suverän
  Klas Göran Henriksson (Linköping), 12 juni 2017

  Oerhört intressant. Mycket bra sammanfattning av allt som skrivits om mordet. Borde kunna bli en framgångsrik film i rätta händer.

 10. En chockerande vändning
  Pia, 2 april 2017

  Den oväntade vändning som Claes Hedberg berättar om i sin bok En oväntad vändning - Århundradets brott är inte bara oväntad, den är otrolig, den är till och med chockerande. Den vänder upp och ner på svensk historieskrivning för de senaste 30 åren. Författaren använder mycket övertygade, mycket detaljerade och bevisbara fakta, såsom klockslag, vittnens iakttagelser, polisers berättelser med mycket mera, för att få oss läsare att inse att statsminister Olof Palme aldrig blev mördad den där kvä... Läs hela recensionen

Visa alla 10 recensioner

Bloggat om En oväntad vändning : den hittills dolda ...