Min släkt och jag (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
61
Utgivningsdatum
2017-03-13
Förlag
Historiska Media
Dimensioner
221 x 175 x 13 mm
Vikt
380 g
ISBN
9789175454184
Min släkt och jag (inbunden)

Min släkt och jag

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2017-03-13
157
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Underbar fylla-i-bok! Perfekt för den släktintresserade.

Släkten kan vara stor och brokig eller liten och tajt. Hur ser det ut i din släkt? Vem är släkt med vem? Det här är den oumbärliga boken när du vill reda ut släktskap, beskriva din familjs traditioner, karaktärsdrag och namn. Med egna texter och minnesbilder kan du nu skapa minnesboken om just din släkt!


Man behöver inte gå längre än till namnen på sina mor- och farföräldrar innan man börjar bli osäker. Vad hette egentligen min mormors mor? Eller farfars far, var kom han ifrån? Varför har inte min pappa samma efternamn som farfar? Varifrån kommer den röda hårfärgen? Och de här kusinerna på mammas sida, vad hände egentligen med dem? I fylla-i-boken Min släkt och jag kan man på ett enkelt sätt bena ut släktförhållanden och på så sätt få en klar bild av vem man egentligen är och varifrån man kommer.

Min släkt och jag är en perfekt present till ett par som precis fått barn eller till en vän som är intresserad av släktforskning. Den fungerar även utmärkt till släktkalaset eller som gåva till en jubilar. Det är en vacker bok, full av fina illustrationer. Den är dessutom anpassad till dagens familjekonstellationer, med bonussyskon och bonusföräldrar.

»Om du vill berätta om din släkt för någon yngre klanmedlem, är den här boken utmärkt för ändamålet. På cirka 60 sidor kan du skriva om föräldrar, bonussyskon, kusiner, far- och morföräldrar etc. Men det som är kul med den här boken är att vissa sidor även är vikta för beskrivningar av traditioner, släktnamn, vanliga yrken och släktdrag. Och vad man inte talar om i släkten!« M Magasin
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Min släkt och jag
 2. +
 3. Boken om mig. Mina sex första år

De som köpt den här boken har ofta också köpt Boken om mig. Mina sex första år av Åsa Björck (inbunden).

Köp båda 2 för 314 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Min släkt och jag. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Inte vad jag förväntade mig
  Ingemar Lans, 23 april 2018

  Jag hade förväntat mig ett ordentligt släktträd att fylla i och inte så mycket pladdriga "fylleriuppgifter". För mycket styrning av uppgifterna, många helt irrelevanta.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Åsa Björck

 • Boken om mig. Mina sex första år

  Åsa Björck

  Den här boken är lika mycket till dig som förälder som till ditt barn. Den hjälper er att minnas hur de första åren egentligen var. Frågor som kräver detaljrika svar varvas med mer öppna. Allt för att ni ska komma ihåg hur det var att få barn, hur...