Förlossning : bli en delaktig partner (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2020-12-30
Förlag
Solentro
Dimensioner
28 x 185 x 119 mm
Vikt
175 g
SAB
Vgab
ISBN
9789175656793
Förlossning : bli en delaktig partner (häftad)

Förlossning : bli en delaktig partner

(8 röster)  |  Läs 6 recensioner
Häftad,  Svenska, 2020-12-30
235

8% rabatt med kod MARS8 i kassan

Gäller t.o.m. 4 mars. Villkor.

 • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Många partners upplever att "man står bredvid" under förlossningen - det behöver inte vara så. Förlossning - bli en delaktig partner, är en handbok som ger dig som ska vara stöd under en förlossning konkreta tips på vad du kan göra för att känna dig delaktig och lindra smärtan hos den födande. Boken ger dig en ökad förståelse för din roll under förlossningen och vad du kan förvänta dig. Detta stärker ditt självförtroende och gör att ni båda kan känna er tryggare inför födseln och mer som ett team. En ökad trygghet ökar möjligheten till en positiv upplevelse och den bästa möjliga starten för er nya familj.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Förlossning : bli en delaktig partner
 2. +
 3. Föda barn med stöd : maximera din chans till en trygg förlossning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Föda barn med stöd : maximera din chans till en... av Märta Cullhed Engblom (häftad).

Köp båda 2 för 454 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Förlossning : bli en delaktig partner. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bok som verkligen gör skillnad
  Sara, 28 januari 2021

  Denna bok riktar sig till min partner men även mig som födande. Med hjälp av boken får vi en gemensam ingång till min partners roll. Något vi gemensamt kan möta och prata om nu, våra respektive tankar vävs samman till en samsyn. Att föda barn är något som kan göras på olika sätt, förberedelse spelar roll. Av erfarenhet gör partnerns stöd också stor skillnad och att då gemensamt kunna ta del av denna bok innan förlossningen är verkligen något bra. En lättläst och verklighetsförankrad bok som r... Läs hela recensionen

 2. Mormor och farmor rekommenderar
  Mormor-farmor Christina, 28 januari 2021

  Är mamma till Anna och har fött 5 barn
  Önskar att den funnits på min tid.
  Rekommenderar alla mor- och farföräldrar att ge den till sina barn och barnbarn när de ska skaffa barn

 3. En fin investering i såväl födsel som föräldraskap
  Aniara, 27 januari 2021

  Att ge stöd under en födsel är inte alltid så enkelt. Denna bok ger dig som partner en unik insikt i och kunskap om hur du kan göra skillnad. Som profylaxinstruktör rekommenderar jag numera alla mina deltagare att läsa denna bok, då en avgörande del av förlossningsförberedelse handlar just om att få kunskap och konkreta verktyg om hur ni tillsammans kan ta er an denna livsomvälvande upplevelse. Ett nära, närvarande stöd från dig som partner, med möjlighet för dig att verkligen vara delaktig, ... Läs hela recensionen

 4. Wow vilket stöd
  Daniel, 27 januari 2021

  Tack. Precis vad jag behövde för att följa med i vår graviditet. Jag känner mig mycket mera förbered inför förlossningen och mitt faderskap. Tack

 5. En efterlängtad bok!
  henna, 27 januari 2021

  Älskar hur fakta varvas med en inkännande tillgång till förlossning - det märks att författaren har många års erfarenhet och är en bra skribent!

 6. Unikt språk direkt till partnern
  Malin, 26 januari 2021

  Denna bok lyfter förlossningen ur partnerns perspektiv och fyller ett tomrum i den uppsjö av förbereda-sig-inför-förlossningen-böcker som finns. Med ett unikt språk som talar direkt till dig som inte är huvudpersonen under förlossningen, men som likväl har en betydande och utmanande roll under födseln. Jag önskar att denna bok ska finna sin väg till många partners så att de kan känna sig bättre förberedda och stärkta i sin roll!

Visa alla 6 recensioner