Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2018-03-21
Upplaga
1
Förlag
BoD
Dimensioner
220 x 155 x 15 mm
Vikt
530 g
Komponenter
Paperback
SAB
Qbab
ISBN
9789175691923

Navigera in i framtiden : om ledarskap och verksamhetsutveckling i en tid av accelererande förändring

Om ledarskap och verksamhetsutveckling i en tid av accelererande förändring.

Häftad,  Svenska, 2018-03-21
223
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I en tid av accelererande förändring, ökad komplexitet och exponentiell tillväxt har många stora bolagsjättar redan slagits ut i en flod av disruptiv innovation och kreativ förstörelse. Det kanske inte är så konstigt att närmare åttio procent av alla verksamheter redan bedriver någon sorts förändringsarbete. Åttiofem procent av alla bolag förväntas av olika bedömare dessutom behöva genomgå en större transformation inom de närmaste fem åren. Problemet är att majoriteten av alla planerade förändringsinitiativ misslyckas med att nå sina mål. Och det finns inget som säger att framtiden ser lugnare ut, snarare tvärtom.

Boken presenterar på ett lättsamt sätt tankar om förändring, internationell forskning från den nya såväl som gamla generationens företag, liksom en studie av en handfull framgångsrika skandinaviska verksamheter. Boken ger dig också tolv gyllene principer för att navigera in i framtiden. Principer som varje företags- och verksamhetsledning i stor utsträckning har både inflytande och kontroll över.

Boken är skriven för styrelser, ledare, chefer, strateger och verksamhetsutvecklare i branscher och verksamheter i förändring. Med målet att hjälpa läsaren att ta tillbaka initiativet resonerar boken kring accelererande förändring och varför företag generellt har så stora problem att hänga med.

Som komplement till boken finns också en kort, kostnadsfri onlinekurs där författaren summerar bokens viktigaste koncept och principer. Mer information på www.elisabetlagerstedt.com.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Navigera in i framtiden : om ledarskap och verksamhetsutveckling i en tid av accelererande förändring
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 472 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Elisabet Lagerstedt