Amanda undrar över el (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2015-09-07
Upplaga
1
Förlag
Svensk Energi - Swedenergy AB
Illustratör/Fotograf
Tobias Flygar
Dimensioner
268 x 216 x 8 mm
Vikt
330 g
SAB
Hcf
ISBN
9789176222010

Amanda undrar över el

(4 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-09-07

Slutsåld

Amanda ska titta på sin favoritfilm när allt plötsligt blir tyst och svart. Det har blivit strömavbrott! Men varifrån kommer egentligen elen och varför försvann den just nu?
Tillsammans med grannen Elinor ger sig Amanda ut och undersöker elens väg till hemmet. Tänk vad många olika saker vi använder el till!

Amanda undrar över el är en faktasaga i bilderboksformat för nyfikna 3-6-åringar. Med utgångspunkt i barns vardag synliggör boken hur el produceras, elens resa till våra hem och vad den används till.

Till boken, som har tagits fram i nära samarbete med
Natur och Teknikutvecklare inom förskolan, kommer det även att finnas en arbetshandledning och en materialsats.
Tillsammans blir det ett spännande och enkelt material för att arbeta med el i förskola, förskoleklass och skolans första år.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Amanda undrar över el. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Väcker intresse med fina bilder
    Marve, 22 mars 2016

    Med fina bilder och en levande text blir ett ganska knepigt ämne till något väldigt intressant och lärorikt. Uppskattas av många barn, även lite äldre än det rekommenderar åldersgruppen.

  2. Bra bok om el
    Martin, 13 oktober 2015

    Passade mina två barn (4 och 6 år gamla) perfekt. Bra illustrationer! Boken tar upp vad som använder el, hur elen kommer till uttaget och hur den produceras på ett pedagogiskt sätt.

Visa alla 2 recensioner