Dödsdömd: Melvin Mars (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (392.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Amos Decker (del 2)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2016-06-16
Förlag
Bokfabriken
Översättare
John-Henri Holmberg
ISBN
9789176292761

Dödsdömd: Melvin Mars Ljudbok

(58 röster)  |   Läs 8 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2016-06-16

Styckköp

49
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Den dödsdömde mördaren Melvin Mars räknar ner timmarna till sin avrättning för det våldsamma mordet på sina föräldrar tjugo år tidigare, när han plötsligt beviljas ett oväntat uppskov. En annan man har erkänt brottet.

Amos Decker, nyanställd på FBI, intresserar sig för Mars fall efter att han upptäckt slående likheter med sitt eget liv: Båda männen var duktiga fotbollsspelare med lovande
karriärer som slogs till spillror av liknande incidenter båda männens familjer mördades brutalt. Och i båda fallen erkände en annan man mordet flera år efter dådet. Bekännelsen har potential att göra Melvin Mars till en fri man. Men vem vill befria Mars från fängelset? Och varför nu?
När en medlem i Deckers team försvinner, blir det tydligt att något mycket större och mer olycksbådande än bara en dömd brottslings liv står på spel. Det kommer krävas Deckers fulla potential för att stoppa en oskyldig man från att avrättas för ett brott han inte begått.

Dödsdömd: Melvin Mars är den andra fristående delen i serien om polisen Amos Decker, som inleddes med Jakten på Amos Decker (2015).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Dödsdömd: Melvin Mars. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Otroligt bra
  Tjorven13, 8 april 2024

  Spännande och med tvister som lurar en. Känslomässigt väldigt bra också, nu ska jag ge mig på 3e delen i serien. Rekommenderas varmt

 2. En välskriven däckare!
  Kai Schirmer (Berga), 15 september 2020

  Kanske en av Baldaccis bästa deckare, spänningen är konstant och storyn välkomponerad. Med Melvin Mars introduceras en person, som kommer att spela en rol i de följande böckerna om Amos Decker.

 3. Bra uppläsare blir en extra stjärna
  -, 26 augusti 2020

  Både boken och uppläsare gör ljudboken komplett, fem stjärnor i betyg.

 4. Spännande rakt genom
  -, 26 augusti 2020

  Sträcklyssnarvarning. Inga promenader blir för långa eller städning för trist med denna bok som sällskap. Rattar in nästa med en gång!

 5. En riktig god berättelse
  Flisa, 1 januari 2020

  En genrer som brukar vara fylld av klyschor, pang-pang och platta figurer, visade sig vara mycket god stoytelling och högkvalitativ underhållning, trots att den spelar helt enligt regelboken för sin litteraturtyp. Bättre än del 1

 6. Bra blandning av förutsägbart och oförutsägbart
  Per Ekedahl, 16 december 2018

  Baldaccis böcker är lite av: vad som synes vara enkelt visar sig vara något helt annat och som man inte riktigt förväntar sig. Man tror att man vet, och ibland gör man det, men ofta blir man överraskad på ett spännande sätt. Bra konstruerat. De lite förutsägbara action partierna är det enda som skulle kunna dra ner på betyget. Det känns lite som författaren lite tvångsmässigt måste lägga till.

 7. Wow! Vilken bok!
  Kim M. Kimselius, 14 juni 2018

  Wow! Vilken bok! David Baldacci blir bara bättre och bättre. Jag tycker verkligen om huvudpersonen i den här serien, Amos Decker. Han är helt annorlunda mot alla tidigare huvudpersoner i Baldaccis serier, även om jag har tyckt mycket om dem. Författaren har en förmåga att göra starka karaktärer, där huvudpersonerna skiljer sig från varandra i varje serie. När Melvin Mars kliver in i serien höjer han boken ännu ett snäpp.

  En bok jag verkligen rekommenderar dig att läsa. En bok om en o... Läs hela recensionen

 8. Sträcklyssning
  Anneli Haglund, 17 augusti 2016

  Som vanligt är Baldacci kanonbra och Reine Brynolfsson är bland de bästa man kan lyssna på.
  Kan verkligen rekommendera boken.

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av David Baldacci