Sändebudet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (224.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Singöserien (del 3)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2017-04-12
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789176293768
Sändebudet (ljudbok)

Sändebudet (ljudbok)

(15 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-04-12
49
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Den erfarna kriminalinspektören Solbritt Andersson står inför sin svåraste utmaning hittills. Hon och hennes kollegor arbetar med en omfattande utredning av företaget Rankena Tech, som bakom de putsade fasaderna tycks ha vida förgreningar till internationell brottslighet. Polisen närmar sig ett genombrott i fallet, men blir alltmer frustrerade över att de ständigt ligger steget efter. Finns det läckor eller infiltratörer i Norrtälje polishus? Samtidigt hittas ett lik guppande i hamnen vid Svartklubben utanför Singö. Har offret, en tillbakadragen man som bott vid havet i hela sitt liv, verkligen drunknat på grunt vatten? Vilka är hans kopplingar till öns militära förflutna och till den charmante och maktfullkomlige prästen i Singö kyrka?

Sändebudet är den tredje fristående delen i Singöserien, och den avslutande om jakten på spionen och ex-militären Sven Löwengrip. De tidigare böckerna Singöspionen och Mordbrännaren har sålt i över 65 000 exemplar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sändebudet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Mysig
    -, 25 oktober 2018

    Mysig och trevlig bok med ett gäng människor som jag inte skulle ha något emot att umgås med... Sol-Britt, Lena, Rune och Pelle mfl.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna