Bara du (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (175.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Julia Dufvenius, Niklas Engdahl
Utgivningsdatum
2018-04-23
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176517888
Bara du (ljudbok)

Bara du (ljudbok)

(14 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-04-23
70
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 89 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Den populära deckarförfattaren Ninni Schulman har skrivit en drabbande spänningsroman med hög igenkänningsfaktor. Om vårt behov av att vara både omhändertagna och behövda i en tid som hyllar frihet och självständighet. Det är en stark historia om ensamhet och kärlek, beroende och besatthet.Pål arbetar som spärrvakt i Stockholms tunnelbana. Efter några tunga år är han redo att möta kärleken igen.Iris är frilansande formgivare och lever singelliv med alla dejtingappar ett klick bort. Men hon är trött på ensamheten och har länge letat efter den perfekte mannen, han som älskar henne på riktigt och inte lämnar henne hur besvärlig hon än är.Till slut hittar de varandra.Pål är alldeles underbar och ibland får Iris nästan för sig att han känner henne bättre än hon själv gör. Han verkar alltid veta precis vad hon behöver. De tillbringar alltmer tid tillsammans och försakar allt annat. Till slut börjar vännerna undra om allt verkligen är som det ska. Det är det inte. I själva verket är de på väg mot en katastrof.

Omslagsformgivare: Anders Timrén
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Bara du. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Ryslig
  Anna, 11 juli 2018

  Ryslig, obehaglig bok med tydliga karaktärer. Bra uppläsare. Enda minuset är att uppläsarna läser olika högt vilket gör att man ofta måste höja och sänka ljudet.

 2. Så välskriven!
  Smekapa, 23 juni 2018

  Ninni Schulman skriver som vanligt väldigt, väldigt bra. Perfekta karaktärsbeskrivningar och trovärdig och sktämmande story.

 3. Läs den!
  Lena Barke, 28 maj 2018

  Riktigt otäck! Den kryper under skinnet på en. Man anar tidigt i boken att allt inte stämmer men man vet inte vad... Läs den!

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Bara du