Ödesryttarna. Jorvik kallar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (120.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
star stable (del 1)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Agnes Forstenberg
Utgivningsdatum
2018-06-01
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789176519462
Ödesryttarna. Jorvik kallar (ljudbok)

Ödesryttarna. Jorvik kallar (ljudbok)

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-06-01
55
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ödesryttarna: Jorvik kallar

Välkommen till den magiska ön Jorvik, en paradisiskt vacker plats, särskilt för hästälskare. Men under den glittrande havsytan döljer sig onda krafter. En uråldrig konflikt är på väg att blossa upp, något som Lisa och hennes vänner i stallet snart ska bli varse. Följ med när Star Stable-spelets värld blir bok!

När Lisa och hennes pappa kör av bilfärjan till Jorvik är det inte första gången hon kommer ny till en stad, en skola, ett kompisgäng. Pappans jobb på oljeriggar har gjort att de har flyttat många gånger. Den här gången flyttar de utan Lisas mamma, som dog i en ridolycka. Hästarna var Lisas och mammans gemensamma intresse och kärlek, men inte nu längre. Efter mammans död har Lisa inte ridit. Ändå dröjer det inte länge innan Lisa dras till stallet på ön, till Linda, Alex och Anne och till hästarna. Speciellt en häst, Starshine.

Nu förändras allt i Lisas liv. Hennes hästkärlek pånyttföds samtidigt som hon dras in i ett tusenårigt maktkrig mellan onda och goda krafter som vill styra Jorvik och folket där. Lisa är nämligen en av de fyra Ödesryttarna ...

Ödesryttarna: Jorvik kallar är en klassisk hästfantasybok med hisnande äventyr, hästar och magi i bästa bokslukarstil! Följ med Lisa, Alex, Linda och Anne när de upptäcker sina krafter och slungas ut på ett äventyr långt borta från vardagen i skola och stall. Onlinespelet Star Stable är världens snabbast växande datorspel om hästar, och har över 500 000 aktiva spelare per månad.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ödesryttarna. Jorvik kallar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Hästälskare
    Madde , 11 februari 2020

    Älskar man hästävrntyr så är denna boken något mån lätt fastnar i. Är 34 och är väldigt fascinerad av boken ¿

  2. Perfekt för hästtokig bokslukare.
    Kompassros, 25 juli 2018

    En bok som blev mycket uppskattad av dottern. Hon spelar dessutom Star Stables, vilket är bokens bakgrundsmiljö. Spelar man inte spelet är boken bra men ger inte det där lilla extra. Dottern har haft svårt att slita sig från boken vilket är ett gott betyg enligt mig.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Helena Dahlgren