Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Brantevik (del 2)
Antal sidor
285
Utgivningsdatum
2017-01-19
Förlag
Massolit
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
163 g
SAB
Hc
ISBN
9789176910863
I stället för dig (pocket)

I stället för dig

(95 röster)  |  Läs 6 recensioner
Pocket,  Svenska, 2017-01-19
79
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det har gått sexton år sedan en gravid kvinna försvann i Brantevik. I dag är fallet nedlagt fastän ingen egentligen vet vad som skedde den där fruktansvärda sommarveckan.

Det har gått sexton år sedan Agnes blev bortförd, inlåst och tvingad att föda sitt barn i en mörk källare, mitt i det skånska sommarparadiset Brantevik. Pojken hon födde slets ur hennes armar i samma sekund som han tog sina första andetag. Vad som hände med honom efter det är ett mysterium som polisen aldrig lyckats lösa.
I dag lever Agnes ett till synes fridfullt familjeliv i Bromma med sin man och deras dotter Nicole, som nu är arton år gammal. Men det Agnes inte vet är att hennes man bedrar henne och att Nicole har rest till Brantevik för att ta reda på sanningen om henne sin bror.
Men det är fler personer med anknytning till fallet som återvänt till det lilla fiskläget och när Nicole väl förstår vad hon gett sig in i är det för sent att dra sig ur.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. I stället för dig
 2. +
 3. Vecka 36

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vecka 36 av Sofie Sarenbrant (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av I stället för dig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. I stället för dig
  CHRISTINA HEDBERG, 2 november 2020

  En bok som griper tag i en direkt så man inte kan sluta läsa. Alla Sofies böcker är lika spännande

 2. Spänning när den är som bäst
  Birgitta Olin, 12 februari 2019

  Jag älskar Sofie Sarenbrant har läst alla hennes böcker nu o väntar på att hon kommer ut med en ny.

 3. Superspännade
  Camilla, 10 september 2018

  Mycket bra och spännande deckare. Sofie skriver så man inte kan sluta läsa. Det är oväntade vändningar med korta kapitel och väldigt lättläst.

 4. Sträckläsning
  Ingalill Norrblom, 6 augusti 2018

  Läste ut boken på 2 dagar det går inte att sluta. Spänningen stiger hela tiden. Kan varmt rekommenderas. Läs gärna Vecka 36 först så blir den ännu bättre.

 5. Fortsättning följer...
  Strulputte, 24 juni 2017

  Fortsättning på boken Vecka 36: Efter 16 år väljer Agnes Dahlen att gå en sorgkurs för att försöka glömma att hon födde ett barn som togs ifrån henne. Istället bestämmer sig dottern Nicole, då 18 år, för att försöka hitta sin bror, vilket hon inte berättar för sina föräldrar.
  Hon börjar leta. Handlingen mot målet är mycket intressant och spännande. Nicole gör listigt sina framsteg. Tyvärr byter de flesta inblandade sina namn, vilket ibland gör det svårt att följa dem, men då är det bara a... Läs hela recensionen

 6. I samma klass som tidigare
  Jessica LM Persson (Skänninge), 1 mars 2017

  Helt underbara böcker. Bra språk som gör det lätt att läsa. Man blir bunden och bara läser å läser.Hela serien är helt fantastiskt

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Sofie Sarenbrant