Ren & naturlig mat - med recept från Paleoskafferiet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2018-09-15
Upplaga
1
Förlag
Isaberg förlag AB
Medarbetare
Wieslander, Anders (form) / Andersson, Jenny & Magnus (foto)
Dimensioner
260 x 190 x 20 mm
Vikt
697 g
ISBN
9789176949986
Ren & naturlig mat - med recept från Paleoskafferiet (inbunden)

Ren & naturlig mat - med recept från Paleoskafferiet

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-09-15
259
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Ren och naturlig mat. Så enkelt kan man sammanfatta recepten i denna bok samt tankarna kring kosthållningen Paleo. När man äter en ren och naturlig mat kommer kroppen att kunna leva ut sin fulla potential och därmed når man stora hälsovinster.
Recepten är helt fria från spannmål (gluten), mejerivaror (laktos) och vitt socker.
Författarna Jenny och Magnus Andersson är båda utbildade kostrådgivare och brinner för kost och hälsa. Deras devis är: Paleo - så gott och så enkelt! Och med dessa ord har de sedan 2010 aktivt jobbat för att sprida och göra Paleokosten lättillgänglig.
Med deras blogg "Under vårt tak", en av Sveriges största Paleobloggar, når de dagligen tusentals läsare som inspireras och tar del av härliga recept och Paleolivsstilen. Nu är det dags för Jenny och Magnus att ta steget utanför nätet och ge ut en egen kokbok.
Lätta, goda och hälsosamma recept som underlättar din vardag och samtidigt ger dig en hälsosam grund att stå på samt de verktyg du behöver för att fortsätta med en fin och hållbar kosthållning.
Boken tar upp begreppet Paleo och tankarna bakom, förklarar hur maten kan ge så stora hälsovinster samt hur man gör för att enkelt lägga om sin kost till Paleo. Det finns en guide över de råvaror som ingår inom kosten vilket underlättar och ger en ökad förståelse för hur man själv kan sätta ihop måltider.
Du kommer även att få läsa om Jenny och Magnus hälsoresa. Kopplingen mellan kost och hälsa var ingen självklarhet för dem innan sjukdom vände upp och ner på deras liv ...
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ren & naturlig mat - med recept från Paleoskafferiet
  2. +
  3. Nyttigare gott -

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nyttigare gott - av Magnus Andersson, Jenny Andersson (inbunden).

Köp båda 2 för 434 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ren & naturlig mat - med recept från Paleoskafferiet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra mat
    Gunilla , 22 september 2020

    Har använt denna bok nästan varje dag. Många fina recept på goda rätter. Lättlagat med bra råvaror. Inte onödiga tunga rätter med stora mängder kött. Utan passar oss som gillar det lätta.

Visa alla 1 recensioner