Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2017-09-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
215 x 145 x 16 mm
Vikt
339 g
SAB
Hc
ISBN
9789176970386
Om sanningen ska fram (inbunden)

Om sanningen ska fram

(7 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-09-21
203
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 8 format & utgåvor
Estrid hade en plan, men en dag visar hennes sambo sin nya plan och eftersom hon inte är inkluderad i den tar hon sin väska och går. Hon har ingen aning om vad hon ska göra med sitt liv, inte förrän hon träffar Marcus.

Olivia hade också en plan. Livet var hoppfullt och rosaskimrande, ända tills det slås i spillror på det mest fruktansvärda sätt. För att klara av att fortsätta leva bestämmer sig Olivia för att skaffa ny pojkvän, nytt jobb och flytta till en annan stad.

En snöig dag i december träffas Estrid och Olivia och vänskap vid första ögonkastet uppstår. Nåja, nästan i alla fall. För Estrid är Olivia den där friska fläkten hon saknat och för Olivia är Estrid ytterligare en ingrediens i strävan mot det nya perfekta livet. Men så visar det sig att de har en sak för mycket gemensamt ...

Det här är en feelgood som utspelar sig under ett par veckor i december. Den handlar om frustrationen av att stå och stampa på samma ställe och den desperata önskan att komma vidare. Om att våga vara ärlig, även om sanningen kan göra ont och till och med förstöra. Den handlar även om vänskap, kärlek, magiskt sex och drömmen om den perfekta julen.

ELIN ELDESTRAND är född och uppvuxen i Ludvika men bor nu Stockholm med man och barn. Hon har en fil.mag. i medie- och kommunikationsvetenskap och en fil.kand. i engelska, båda från hennes tid vid högskolan i Gävle. Tidigare har hon arbetat som tidningsreporter och även inom film och TV.

2015 gav Elin ut sex e-noveller på Hoi Förlag. De handlar om hemmafrun Charlie och hennes bekännelser. 2016 romandebuterade hon på samma förlag med En framtida hemmafrus bekännelser och uppföljaren, Drömmar och dilemman, släpptes i maj 2017. Hon säljer även noveller till veckotidningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Om sanningen ska fram
 2. +
 3. En framtida hemmafrus bekännelser

De som köpt den här boken har ofta också köpt En framtida hemmafrus bekännelser av Elin Eldestrand (pocket).

Köp båda 2 för 258 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Om sanningen ska fram. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Feelgood som funkar
  @bettan_bokprataren (Örebro), 22 december 2019

  Det här är en feelgood som inte direkt är en solklar julroman men den utspelar sig under ett par veckor i december. Som en sann feelgoodbok innehåller den vänskap, kärlek intriger och sex. Man kan riktigt känna av frustrationen från värdinnorna men ur två helt olika perspektiv. och deras önskan att komma vidare. Men sanningen är inte alltid så lätt att hantera. Läs mer på min blogg https://bokprataren.blogspot.com/2019/12/om-sanningen-ska-fram-elin-eldestrand.html

 2. Lättläst
  Bokdjungeln , 10 januari 2019

  Detta var en lättläst rackare. Handlingen flyter på i behagligt tempo och språket är lättsamt. Man kan därför läsa ut denna bok väldigt snabbt. En feelgood-bok som utspelar sig i december men som absolut kan läsas när som helst på året. Boken innehåller det man kan förvänta sig av en feelgood-bok och jag hade absolut kunnat se mig själv läsa den såväl framför en mysig brasa i fjällen som i en hängmatta i solen.

 3. jonssonsbookworld.blogg.se
  jonssonsbookworld.blogg.se, 11 december 2017

  Om sanningen ska fram är en väldigt mysig, härlig och väldigt ärlig historia som har en bra blandning av alla känslor. Jag hade lite svårt i början med att hålla reda på vem som var vem av tjejerna men det var det enda och sen gick det bra och boken flöt på galant och jag ville inte släppa den. Den innehåller känslor och händelser som dels jag men också dem flesta andra kan relatera till och det gör berättelsen väldigt fin med stor igenkänningsfaktor. Lästips till alla, framförallt nu runt juletid!

 4. Charmig feelgood
  Villivonkansbooks, 21 september 2017

  Elin träffar plötsligt Marcus en kväll på krogen. Olivia byter bort hela sitt liv och flyttar till annan ort. Estrid och Olivia träffas och vänskap vid första ögonkastet uppstår.
  Om sanningen ska fram är en fin liten (192 sidor )bok. Jag blir varm och glad i hjärtat när jag läser den. En riktig feelgood med tillhörande komplikationer p.g.a missförstånd och otydlighet karaktärerna emellan. Känns lite anda av romantisk komedi över den. Skulle passa ypperligt filmad som en sådan. Boken är oe... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Elin Eldestrand