Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Papegojan (del 1)
Antal sidor
399
Utgivningsdatum
2017-11-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
210 x 145 x 30 mm
Vikt
571 g
SAB
Hc
ISBN
9789176970553

Den som göms i snö

(11 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-11-21
215
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Vad är du villig att göra för att dölja vad du gjort?

I början av maj tinar en naken död man fram i skogarna utanför Gällivare. Några dagar senare följer en människokropp med vårfloden och fastnar i gallret till kraftverkets vattenintag. Det mesta talar för att det rör sig om ett självmord och en olyckshändelse. När två bilar kort därefter krockar och exploderar inser polisen i Gällivare att de har haft lite bråttom - det verkar finnas ett samband med de två kropparna. Handlar det egentligen om en stoppad terrorattack?

Amanda Wreede jobbar på narkotikaroteln i Stockholm, men efter en anmälan om misshandel flyttas hon till Gällivare under tiden utredningen mot henne pågår. Tillsammans med utredningsgruppen på Gällivarepolisen upptäcker hon snart att händelserna har militära kopplingar. Någon tycks dessutom vara beredd att göra vad som helst för att tysta Amanda och hennes kollegor. Vad är det egentligen som döljs i de norrländska skogarna?

En explosiv spänningsroman om samhällets hemligheter och lögner - "allt för medborgarnas bästa".

Den som göms i snö är första delen i Jerk Schuitemas serie Papegojan där vi får följa Amanda Wreede utreda kriminalfall som sakta tvingar henne att blottlägga sitt förflutna. Förträngda minnen från en barndom full av obehagliga sanningar tinar sakta fram.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den som göms i snö
 2. +
 3. Pojken under golvet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken under golvet av Jerk Schuitema (inbunden).

Köp båda 2 för 442 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Den som göms i snö. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En riktig godispåse för deckarälskare!
  Gicsson, 27 juli 2018

  Rappt skriven och snabba vändningar, extremt välskriven och spännande.
  Känns som en ny deckarstjärna och dessutom ett plus för att den utspelar sig i norra Sverige.

 2. Snudd på 5:a!
  Hobbybibliotekarien, 11 april 2018

  Jag gillar stilen jättemycket, här låter författaren oss ta del av lösa trådar, som allvetande läsare, och snart ser vi hur det hänger ihop och det gör att det kan bli oolidligt spännande innan bitarna faller på plats för utredarna i boken.
  Många är de mänskliga faktorerna som genom små fragment målas upp i synnerligen väl formulerade kapitel. De är dessutom korta, och har ett mycket bra och modernt språk. Den röda tråden finns hela tiden och som läsare får vi ta del av Amandas egna bryd... Läs hela recensionen

 3. Trevlig
  Kaffeläsaren, 13 februari 2018

  Polisen Amanda Wrede jobbar på narkotikaroteln i Stockholm. Vid ett jobb rinner bägaren över och hon anmäls för misshandel. Under utredningen flyttas hon upp till sina gamla hemtrakter Gällivare för att hjälpa till att lösa ett ev brott.
  🐴
  Den som göms i snö är del 1 i serien Papegojan, där Amanda Wrede har huvudrollen. Det är roligt att läsa deckare som utspelar sig på andra ställen än i Stockholm, i detta fall det nordliga Gällivare. Ett samhälle där Amanda växt upp och sen ... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Jerk Schuitema