Glutenfritt familjeliv: När maten handlar om mer än energi (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (8.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-04-19
Förlag
Books on Demand
ISBN
9789176995105
Glutenfritt familjeliv: När maten handlar om mer än energi (e-bok)

Glutenfritt familjeliv: När maten handlar om mer än energi (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-04-19
29
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Det kan vara svårt att ställa om tillvaron vid en födoämnesallergi- eller intolerans. Har man aldrig tidigare behövt tänka på vad som hamnar på tallriken och i magen, kan det bli extra kännbart och kanske helst när det handlar om hur en hel familj får ställa om sitt tankesätt. Den här boken berättar hur allt började i vår familj, hur vi valt att se på det och så självklart lite av mina favoritrecept som vuxit fram genom åren. Recept både som jag fått och "vanliga" som jag justerat för att det ska fungera i vår familj.

Jag är utbildad kostrådgivare och har sedan lång tid tillbaka brunnit just för kosten och hälsan. Arbetar som stödpedagog inom funktionshinderområdet, där även en stor del av arbetet också handlar om just kostens betydelse för hela måendet.
Jag tycker om att göra mat- och bakexperiment, just för att även min familj ska kunna få smaka och uppleva sådant som jag tyckte mycket om som barn. Har även en blogg - "glutenfrittliv.com" där nya favoritrecept, men även vardagsliv och tankar kontinuerligt läggs ut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »