Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
E-trilogin (del 1)
Antal sidor
290
Utgivningsdatum
2017-10-18
Förlag
Recludere
Dimensioner
178 x 109 x 17 mm
Vikt
185 g
ISBN
9789177732853

Swedavien

(5 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad,  Svenska, 2017-10-18

Slutsåld

I en nära dystopisk framtid har det skett en elektronisk revolution i Sverige och en grupp företagsledare styr nu i hemlighet medborgarna utan deras vetskap. I denna nya värld Swedavien existerar livet som en slöja framför ögonen på människorna.

En analog motståndsrörelse har valt att stå utanför Swedavien och har skapat ett alternativt liv i gångarna under Kymlinge tunnelbanestation dit inga elektroniska signaler hittar. Deras mål är att störa ut det elektromagnetiska fältet för att få människorna i Swedavien att välja ett liv i den fysiska verkligheten istället.

Swedavien är en dystopisk thriller om en framtid som kanske inte är så avlägsen som vi tror.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Swedavien. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Läsvärd
  Scifi, 18 oktober 2019

  Tänkvärd och stringent. För mig som läsare är det uppfriskande att slippa de plattityder och långa utläggningar som ofta är förknippade med genren. Detta är en bok som passar de flesta.

 2. Oredigerat
  Ewa Sundbäck, 22 augusti 2019

  Min recension handlar mer om själva produktionen av boken och hjälper kanske dig som är petig när det gäller fonter och språk.

  Jag läste ungefär 50 sidor innan jag fick se mig besegrad. Inget vidare språk och platt handling där man inte får veta något alls om karaktärerna. Om jag har förstått det rätt är den här boken en egenutgivning det vill säga inte av något etablerat förlag och jag tycker att det är driftigt, men tyvärr är de flesta egenutgivna böcker jag försökt läsa så taffli... Läs hela recensionen

 3. Spännande och lättläst framtidsroman!
  Sara, 22 januari 2018

  Denna boken är svår att lägga ner! Den flyter och är spännande rakt igenom. Den utspelar sig i framtiden i Stockholm där människornas medvetenhet har tagits över och styrs av "ledarna". Den fysiska människan är ej längre väsentlig. Det finns några grupper som valt att leva utanför det elektroniska samhället och också börjar ifrågasätta ledarna/skaparna av detta samhälle. Intressant vinkel av framtiden som mycket väl kan bli verklighet... Hoppas nu att del 2 och 3 kommer ut snart!

 4. Omöjlig att lägga ifrån sig
  Maria BN, 8 januari 2018

  En riktigt fängslande roman om ett Sverige där den elektroniska verkligheten ersatt vår egen. Mycket lätt att komma in i och man lär snabbt känna karaktärerna. Omöjlig att lägga ifrån sig - man dras snabbt med i den spännande handlingen och måste få veta hur det går!
  Det står att det är den första i en triologi - längtar redan efter del 2 och 3!

 5. Underbar debut

  Vilken underbar debut!
  Mina tankar går direkt till Hungerspelen, Tredje Principen och Divergent. Swedavien håller samma klass som dess böcker vilket är ett bra betyg.
  Snabbläst och korta kapitel gör den förbaskat bra. Gillar man dystopi ska man läsa den!!

  Kan varmt rekommendera den.

Visa alla 5 recensioner

Bokvideo