Ändå inte försvunnen : om sorg, tröst och att vara människa (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
190
Utgivningsdatum
2019-02-18
Förlag
Ordfront Förlag
Medarbetare
Antell, Love (form)
Dimensioner
20 x 215 x 140 mm
Vikt
392 g
SAB
Dof
ISBN
9789177750628
Ändå inte försvunnen : om sorg, tröst och att vara människa (inbunden)

Ändå inte försvunnen : om sorg, tröst och att vara människa

Inbunden Svenska, 2019-02-18
199
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Författaren Lasse Berg och hans fru Ingrid var ute och reste i Sydafrika när de fick telefonsamtalet som fullständigt raserade deras tillvaro. Dottern Linda, 34 år gammal, hade just förblött i parets lägenhet efter en fullständigt osannolik olycka. Efteråt kunde Lasse inte skriva en rad. Men två år senare, när Ingrid reste bort, satte sig Lasse vid datorn igen. Sorgens fördämningar rämnade, skrivandet gick inte att stoppa och sommaren 2018 fanns plötsligt boken där.

Ändå inte försvunnen är Lasse Bergs nedstigning i sorgen djupt personlig och ändå helt allmängiltig. Här får vi följa honom när han, genom minnet av Linda, försöker ta sig igenom det värsta en förälder kan råka ut för. Men det är också en typisk Lasse Berg-bok där han angriper sitt ämne genom att söka i människans ursprung. Att älska, mista, sörja och trösta kanske är det detta som gör oss mänskliga?

Lasse Berg har i decennier beskrivit världen för oss i böcker, tv-filmer, reportage och radioprogram. Han är hedersdoktor vid Lunds universitet och en uppskattad berättare och sommarpratare. Hans Kalahari-serie om människans ursprung har sålt i nästan 100 000 exemplar. 2011 blev han nominerad till Augustpriset för sin bok Skymningssång i Kalahari.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ändå inte försvunnen : om sorg, tröst och att vara människa
  2. +
  3. Skärmhjärnan : hur en hjärna i osynk med sin tid kan göra oss stressade, deprimerade och ångestfyllda

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skärmhjärnan : hur en hjärna i osynk med sin ti... av Anders Hansen (inbunden).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Ändå inte försvunnen : om sorg, tröst och...