Luta sig mot vinden (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-04-30
Förlag
Ordfront Förlag
Dimensioner
230 x 163 x 10 mm
Vikt
281 g
SAB
Hci
ISBN
9789177751137
Luta sig mot vinden (häftad)

Luta sig mot vinden

(3 röster)
Häftad,  Svenska, 2020-04-30
177
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Razanis bildvärld pendlar mellan finstämd realism och febriga gestaltningar av människors plåga i en obarmhärtig vardag. Som uppriktig livsskildrare är honenastående.Helhetsbetyg: 5. Ingvar Engvén, BTJ-häftet nr 13, 2020.

Rakhshas hjärtskärande illustrationer ackompanjeras lugnt och värdigt av hennes underbart poetiska prosa i livets berochdalbana i en bok som berör. Luta sig mot vinden är en bok om smärta, men också härliga minnen, hopp och vissheten att livet går vidare. Andreas Mars på shazam.se

Rakhshas man blir allvarligt skadad i en bilolycka. Samtidigt drabbas hennes syster av svår cancer. I Luta sig mot vinden berättar Rakhsha Razani åter självbiografiskt. Genom att skriva och rita bearbetar hon egna kriser såväl som omvärldens kaos. Rakhsha Razani utgör med sina erfarenheter en unik röst i den svenska serievärlden. Med humor, sårbarhet och skönhet illustrerar hon livets allvar.

Rakhsha Razani är född 1951 och bor sedan 1986 i Uppsala. Hennes första serieroman Var ska jag lägga mitt huvud? handlade om uppväxten i Iran och flykten därifrån. I dagsläget är Rakhsha Razani nyligen pensionerad bildlärare och verksam som illustratör. Hon har tidigare studerat grafisk design vid universitetet i Teheran och konsthistoria i Leeds.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Luta sig mot vinden
  2. +
  3. Pojken, mullvaden, räven och hästen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken, mullvaden, räven och hästen av Charlie MacKesy (inbunden).

Köp båda 2 för 406 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »