Dödsuret (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ann Lindell
Antal sidor
306
Utgivningsdatum
2020-10-15
Förlag
Ordfront Förlag
Medarbetare
Scheutz, Sofia (form)
Dimensioner
215 x 140 x 23 mm
Vikt
478 g
SAB
Hc
ISBN
9789177751199
Dödsuret (inbunden)

Dödsuret

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2020-10-15
229
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
FÖR FYRA ÅR SEDAN försvann en kvinna spårlöst från Gräsö utanför Roslagens kust. Fallet har förblivit olöst. När Ann Lindell får ett tips om att den saknade setts vid liv kan hon inte låta bli att börja nysta i historien, trots att hon sedan länge slutat arbeta som polis. På Gräsö finns även Lindells gamla kärlek Edvard, och med hans hjälp får hon öborna att berätta om den där sommaren då allt förändrades. Men vem talar sanning och vem ljuger? Samtidigt som Ann fogar samman pusselbitarna håller sig någon gömd i en övergiven stuga på ön. Någon som är ute efter hämnd.

Dödsuret är den andra delen i Kjell Erikssons nya trilogi om den omtyckta utredaren Lindell på Uppsalaslätten. Den förra boken i serien, Den skrattande hazaren, nominerades till Årets bästa svenska kriminalroman 2019 och ut kommer i USA hösten 2020.

"Som vanligt i hans böcker är det en mycket bra personskildring och han fångar miljöerna på pricken. Intrigen är av bra klass men det är människorna och relationerna som berör på djupet och stannar kvar i sinnet efter läsningen. Likaså hans kärlek till landsbygden."
Uppsala Nya Tidning

"Spännande. (...) Fint beskrivna karaktärer. Både i stort och småttDe lite utanför och skadade av livet beskrivs med värme."
Mias bok, bokblogg

"Denna bok är mer än en spännande deckare. Den är också mycket vackert skriven. (...) denna författare skriver riktigt bra! Läs gärna Dödsuret!
Skrivande dam, bokblogg

"Bra och spännande intrig med en historia där allt flätas samman i slutet."
Boktoker, bokblogg
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Dödsuret
  2. +
  3. Ett dödligt tillstånd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett dödligt tillstånd av Kjell Eriksson (inbunden).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dödsuret. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tunn
    Gerrie, 19 januari 2021

    Vet inte om jag är van med klassiskt romaner eller så men författaren ger mig inget stubstans att fästa mig vid ... man blir inte berörde av berättelsen helt enkelt. Man blir inte nyfiken på vad som kommer att hända eller få nån behållning av det man redan läst.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kjell Eriksson