Börja odla! : din väg till en egen köksträdgård (inbunden)
Ingår i kampanjer:
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
155
Utgivningsdatum
2023-02-27
Förlag
Ordfront förlag
Medarbetare
Wiklund, Anna (form) / Granefelt, Lena (foto)
Dimensioner
215 x 170 x 20 mm
Vikt
456 g
SAB
Qe
ISBN
9789177753247
Börja odla! : din väg till en egen köksträdgård (inbunden)

Börja odla! : din väg till en egen köksträdgård

Inbunden Svenska, 2023-02-27
Bokus Pluspris: 199 229
Handla inloggad för att ta del av Bokus Pluspris
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Det sveper en våg av odlarlust över världen. Allt fler vill lära sig odla egna grönsaker och ha koll på vad de äter. Men många saknar kunskaper om jord och gödsel, om sådder, förodling och köksträdgårdens skötsel. Dessutom uppstår frågor som: Hur länge räcker jorden i en odlingsbädd? Varför blir det inga tomater på min planta? Varför växer det bara ogräs?

Med Börja odla! vänder sig Bella Linde till totala nybörjare såväl som till dem som har odlat lite grann. Börja odla! förklarar utan att dumförklara, väcker lust och längtan till den där första skörden och förmedlar att odling handlar om livet, miljön, framtiden och överlevnad! Det är viktigt att veta hur man odlar egna grönsaker, och direkt nödvändigt att förmedla kunskapen till nya generationer. Så att alla vet hur maten kommer på bordet.

 

"Trädgårdsjournalisten Bella Linde är en mästare på att kombinera fakta, handfasta råd och inspiration så att man som läsare känner att man förstår (...) Börja odla! är en handfast och trygg bokkompis i trädgårdslandet. Hus & Hem Trädgård, Karin Ohlsson-Leijon

"en handfast guide att hålla i handen för alla som vill odla ätbart." Lantliv Trädgård

"Boken genomsyras av odlarlust och kärlek till naturen. En grundprincip som skymtar mellan raderna är att odla klimatsmart och hållbart. Börja odla! är avslappnad och personlig i stilen - Linde är med läsaren från första sidan och delar med sig av information och ger instruktioner på ett sakligt och naturligt sätt. Även språket är tillgängligt, med tydlig meningsbyggnad och klara budskap. Det gör det lätt att ta till sig innehållet även som lekman. Bilddräkten är rik i formen av färgstarka fotografier tagna av Lena Granefelt bland annat i författarens egen köksträdgård." BTJ, Natalia Walawender
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Börja odla! : din väg till en egen köksträdgård
  2. +
  3. Trädgårdar : Genom årstider och ett förändrat klimat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Trädgårdar : Genom årstider och ett förändrat k... av Ulf Nordfjell (inbunden).

Köp båda 2 för 548 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bella Linde

Fler böcker till Pluspris just nu