Trogen intill döden (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (265.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Nathalie Svensson-deckare (del 4)
Inläsare
Marie Richardson
Utgivningsdatum
2017-07-05
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789177790112
Trogen intill döden (ljudbok)

Trogen intill döden (ljudbok)

Ljudbok, Svenska, 2017-07-05
99
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En augustimorgon hittas den tjugofemårige landslagsstjärnan i fotboll, Henrik Borg, död i sängen i sin sommarstuga utanför Ystad. Det mesta tyder på att det är ett naturligt dödsfall, men en detalj förbryllar polisen: på Henrik Borgs bröst, under hans knäppta händer, ligger en blå ros.

Inom en vecka, men på helt andra ställen i Sverige, påträffas ytterligare två dödsfall under likadana omständigheter: en fyrtiosjuårig pilot i Kiruna och en ung kvinnlig dansare i Göteborg.

Rikskriminalens gärningsmannaprofilgrupp, GMP, kallas in, och psykiatrikern Nathalie Svensson avbryter sin semester för att delta i arbetet. Hennes kollega, kriminalkommissarie Johan Axberg, tvekar däremot till en början - han har fullt sjå med sitt privatliv. Men ett telefonsamtal får honom att trots allt ansluta till gruppen.

En intensiv jakt på en oförutsägbar seriemördare tar sin början. Hur begås morden? Vad är motivet? Och framför allt: Var kommer han - eller hon - att slå till nästa gång?

Trogen intill döden är den fjärde boken om psykiatriker Nathalie Svensson, kriminalkommissarie Johan Axberg och de andra i Rikskriminalens gärningsmannaprofilgrupp.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Trogen intill döden