Trogen intill döden (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (349.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Nathalie Svensson (del 4)
Inläsare
Marie Richardson
Utgivningsdatum
2017-07-05
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789177790112
Trogen intill döden (ljudbok)

Trogen intill döden (ljudbok)

(25 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-07-05

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En augustimorgon hittas den tjugofemårige landslagsstjärnan i fotboll, Henrik Borg, död i sängen i sin sommarstuga utanför Ystad. Det mesta tyder på att det är ett naturligt dödsfall, men en detalj förbryllar polisen: på Henrik Borgs bröst, under hans knäppta händer, ligger en blå ros.

Inom en vecka, men på helt andra ställen i Sverige, påträffas ytterligare två dödsfall under likadana omständigheter: en fyrtiosjuårig pilot i Kiruna och en ung kvinnlig dansare i Göteborg.

Rikskriminalens gärningsmannaprofilgrupp, GMP, kallas in, och psykiatrikern Nathalie Svensson avbryter sin semester för att delta i arbetet. Hennes kollega, kriminalkommissarie Johan Axberg, tvekar däremot till en början - han har fullt sjå med sitt privatliv. Men ett telefonsamtal får honom att trots allt ansluta till gruppen.

En intensiv jakt på en oförutsägbar seriemördare tar sin början. Hur begås morden? Vad är motivet? Och framför allt: Var kommer han - eller hon - att slå till nästa gång?

Trogen intill döden är den fjärde boken om psykiatriker Nathalie Svensson, kriminalkommissarie Johan Axberg och de andra i Rikskriminalens gärningsmannaprofilgrupp.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Trogen intill döden. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Spännande
    -, 8 december 2020

    Ville aldrig sluta lyssna på denna bok! Mycket bra uppläst.

  2. Mördande tråkig
    Lena A-M (Stockholm), 7 december 2017

    Boken blir aldrig spännande. Karaktärerna är väldigt stereotypa. Beskrivningarna av sjukhusmiljöerna och sjukdomarna tillför inte något till handlingen utan stoppar istället upp historien.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jonas Moström