I denna ljuva villervalla (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Begravningsbyrån Tranan (del 4)
Antal sidor
170
Utgivningsdatum
2019-08-07
Förlag
Historiska media
ISBN
9789177891314

I denna ljuva villervalla E-bok

Begravningsbyrån Tranan 4

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2019-08-07

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Knopparna spirar utanför begravningsbyrån Tranan, liksom kärleken i Sandras hjärta. Hon har till slut insett att den enda vägen, både för hennes personliga del och för Tranans, är framåt. Det är nya tider som kräver nytänkande och flexibilitet. Inte minst när ett kristet mc-gäng kommer rullandes och kliver in på Tranan. Deras extraordinära krav inför begravningen av deras ordförande blir en slutlig ögonöppnare för Sandra. Om byrån klarar av att tillmötesgå dem, klarar de allt.

Av den gamla anrika Tranan finns snart inte mycket kvar. Den tunga och mörka inredningen byts ut mot fräsch och ljus. Nu måste hon väl ändå kunna sälja byrån med vinst? Men då hon sliter bort det gamla hittar Sandra något som får en allvarlig konflikt att blossa upp och hon undrar om Tranan ändå inte gräver sin egen grav till slut. Med god hjälp av mostern.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av I denna ljuva villervalla. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Byrån
  -, 31 augusti 2021

  Lika givande som dom tidigare böckerna

 2. feelgood som har allt
  @bettan_bokprataren (Örebro), 30 september 2019

  Det här är en feelgood bok att krypa upp med i soffan, tända ett ljus och dricka något varmt, gör gärna choklad med grädde för det är ett bra sällskap. Ewa skriver med ett lätt och trevligt språk och beskriver både personer och miljöer på ett mycket skickligt sätt, jag kan se allt och alla framför mig när jag läser. Det är en mycket viktig detalj för mig i feelgoodböcker, den att person- och miljöbeskrivningarna funkar och ger mig möjlighet att se bilder.

  Så marsch köp böckerna, seda... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ewa Klingberg