Jag kan nästan känna solen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
309
Utgivningsdatum
2019-05-08
Upplaga
1
Förlag
Brombergs
Dimensioner
210 x 135 x 20 mm
Vikt
431 g
SAB
uHc
ISBN
9789178090525

Jag kan nästan känna solen

(4 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-05-08
167
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Det finns de som är lagom, och det finns de som är för mycket. Fast på ett bra sätt. Det är tanken som drabbar Siri första gången hon ser Vega. Vega med hår som eld och ögon som is och ett sätt som både förför och förvirrar en helt lagom 15-årig tjej som Siri. Vega är som pistolskott, som något Siri inte visste att hon saknade i sitt liv, men hur hanterar man egentligen pistolskott utan att bli skadad eller oavsiktligt skada någon annan?

Jag kan nästan känna solen är en stark och gripande ungdomsbok om att hitta något som man inte visste att man sökte efter och modet att våga hålla fast vid det för allt man är värd. Ebba Hyltmark debuterade våren 2018 endast 17 år gammal med den kritikerrosade Alla suger och det är ingens fel. Den nya boken utspelar sig på samma högstadium, men kretsar kring ett helt nytt persongalleri, även om läsare av den första boken kommer att känna igen vissa karaktärer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Jag kan nästan känna solen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underbart skickligt skriven
  Noelle , 11 augusti 2020

  Jag kan nästan känna solen är en perfekt skriven ungdomsroman. Gripande, rolig och en tankeställare på vissa ställen. Djupa och komplexa karaktärer och relationer som man känner ända in i själen. Det är min absoluta favoritbok. Hyltmark skriver med en sådan skicklighet och jag ser fram emot många fler böcker från henne.

 2. Känsloladdad och fängslande!
  Kaffeläsaren, 9 augusti 2019

  Ebba Hyltmarks debutroman Alla suger och det är ingens fel släpptes förra våren. Det var en imponerande debut som jag tyckte väldigt mycket om! Jag kan nästan känna solen är riktigt bra den med. Det är en varm berättelse om vänskap, kärlek och att våga följa sitt eget hjärta. Vi får följa Siri som går i högstadiet. En dag kommer det nya elever till skolan och en av dem är Vera. Siri blir alldeles begeistrad i Vera och på kort tid kommer Vera att betyda mycket för Siri.
  Författaren är fan... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ebba Hyltmark