Hatet vi bär (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Sara Vallén (del 4)
Antal sidor
382
Utgivningsdatum
2020-10-15
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
180 x 110 x 24 mm
Vikt
208 g
SAB
Hc
ISBN
9789178350216

Hatet vi bär

(13 röster)
Pocket,  Svenska, 2020-10-15
79
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En högprofilerad lektor vid Lunds universitet hittas oförklarligt och brutalt mördad i sin flickväns lägenhet och polisen står handfallen. När ytterligare en ung kvinna mördas med samma metod ökar förvirringen. Inte en enda koppling kan hittas mellan kvinnorna.

Sara Vallén och hennes team kopplas snabbt in på fallet, och genom vittnen får de fram en fantombild, som visar sig stämma väl överens med utseendet på en terapeut, Diedrik Ek. Han är en osannolik gärningsman och det verkar vara en återvändsgränd, men så förs Diedrik oväntat bort mitt i natten. Det visar sig dessutom att de båda kvinnorna varit hans klienter.

Spåren leder till källaren i ett ödehus utanför Lund. Gärningsmannaprofilen som polisen mejslar fram under utredningens gång ger Sara och kollegerna inblick i en samhällsgrupp som till stor del verkar i det fördolda, men inte är mindre farliga för det. En okänd värld öppnar sig för dem, en värld av mörker och smärta och ett brinnande hat.

CECILIA SAHLSTRÖM är kulturvetaren som blev polis. Hon har tjugo års erfarenhet från polisyrket och har arbetat som chef för familjevåldsroteln vid Polismyndigheten i Skåne, och som verksamhetsutvecklare på socialförvaltningen. Hon har engagerat sig i arbetet mot näthat och vill lyfta fram barns utsatthet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hatet vi bär
  2. +
  3. Under ytan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Under ytan av Cecilia Sahlström (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cecilia Sahlström