Savannens lag (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Bravelands (del 2)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
398
Utgivningsdatum
2019-01-17
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Översättare
Elin Rosén
Originaltitel
Code of Honor
Dimensioner
206 x 156 x 35 mm
Vikt
707 g
SAB
Hcg
ISBN
9789178351008
Savannens lag (kartonnage)

Savannens lag

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage Svenska, 2019-01-17
130
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
 

Hör du vrålen från Bravelands?

Savannens lag har brutits. Ledarelefanten Stora modern har blivit mördad och Bravelands står på randen till kaos - babianen Gadd smider mörka ränker och lejonflockens grymme härskare Titan dödar urskillningslöst. Inte ens vädret är som vanligt, ena stunden piskar regnet ner för att i nästa avlösas av en hetta som är svår att härda ut.

Tre av Bravelands modiga unga hjältar - babianen Tagg, elefanten Himmel och lejonet Orädd, försöker på var sitt håll göra sitt bästa för att rädda situationen. Men för att ha en chans att lyckas måste de skynda, tiden är knapp och hopplösheten och rädslan brer ut sig alltmer över den tidigare så fridfulla savannen.

Förlagd till en ny episk värld, berättad ur tre olika djurs perspektiv, skapar Erin Hunter med Bravelands än en gång magi. Unga läsare har fullkomligt slukat Warriors-serien och står här inför en ny, spännande läsning om vänskap, relationer, tapperhet och maktgalenskap. Välkommen in i vildmarken!

ERIN HUNTER är ett författarkollektiv bestående av de erfarna barnboksförfattarna Kate Cary, Cherith Baldry, Tui Sutherland, Gillian Philip, Inbali Iserles och Victoria Holmes.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Savannens lag
 2. +
 3. Blod och ben

De som köpt den här boken har ofta också köpt Blod och ben av Erin Hunter (inbunden).

Köp båda 2 för 260 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Savannens lag. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Spännande och samhällsaktuell!

  Jag har högläst Savannens lag för A vilken är andra delen i serien Bravelands av Erin Hunter. Erin Hunter är känd för sin succé med serien Warriors som handlar om vilda krigarkatter.
  Denna serie utspelar sig istället på Bravelands savann och har tre olika huvudkaraktärer. Kapitlen varieras med att berättas från de olika djurens perspektiv. Vi får följa Himmel - en klok elefant med övernaturliga förmågor, Tagg - en modig och lojal babian samt Orädd - en ung lejonhane vars pappa tidigare ... Läs hela recensionen

 2. Bok 2, Savannens lag.

  Läser för min 9 åriga son och vi båda älskar denna serien. Väldigt spännande! Målande beskrivningar av natur och djur. Vi längtar redan efter nästa. Så härligt att samla på böcker.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Erin Hunter