Bonniers stora adventskalender (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2019-10-08
Förlag
Bonnier Impact
Medarbetare
Ahlgren, Linda (förf.) / Vagnelind, Linda (förf.)
Dimensioner
300 x 270 x 33 mm
Vikt
5010 g
SAB
Hc(s)
ISBN
9789178490141
Bonniers stora adventskalender (häftad)

Bonniers stora adventskalender

(50 röster)  |  Läs 17 recensioner
Häftad Svenska, 2019-10-08

Slutsåld

En adventskalender för litteraturälskande vuxna. En boköverraskning om dagen från första advent till julafton. Den här kalendern är ett smörgåsbord av litteratur från Bonnierförlagens alla förlag. Den innehåller noveller, kåserier, serier, faktaböcker, kokböcker och facktexter i en härlig blandning. Författarna skriver i alla genrer. Medverkande är bland annat Viveca Sten och Jonas Karlsson, Nina Hemmingsson, Martin Kellerman, Zeina Mourtada, Emil Jensen m fl. Alla som tidigare köpt Pixiadventskalendern till sina barn för att de egentligen själva velat ha en bokkalender som vuxna kan nu få sitt lystmäte tillgodosett.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 17 recensioner av Bonniers stora adventskalender. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Underskattning av läsarna?
  Mats Berg, 24 december 2021

  Flera av böckerna återkommer från tidigare år. För mycket pyssel och trams och för lite att läsa för en van bokkonsument.

 2. 24 miniböcker
  Gunilla , 15 december 2021

  Smakprov på texter av författare jag kanske inte väljer annars.
  Bra "att-ha-i-fickan-böcker" när man får en stund över hemma,
  på bussen eller i ett väntrum.

 3. Bra men kan bli bättre
  Hjördis Carita Westman, 10 december 2021

  Bra men för lite skönlitterär läsning. Jag hade hoppats på fler noveller och kanske en längre i kapitel i flera luckor.

 4. Gör den igen
  Malin Bengtsson, 2 december 2021

  Jag skulle önska att det kom en ny varje år. Jag skulle då köpa en varje år iaf. Och vet fler som skulle det😊

 5. Samma böcker!
  Cari Jäfvert, 1 december 2021

  Trodde i min enfald att det skulle vara nya böcker varje år eftersom det brukar vara så med kalendrar och absolut med adventskalender. Jättebesviken!

 6. Läslust
  Anita Larsson, 16 december 2020

  En underbar idé för att locka till läsning-borde finnas för alla åldrar!Fick den av en kamrat och skyndade mig att köpa en till grannarna-som visserligen fick öppna flera luckor inledningsvis...

 7. Litterär gåva
  Helena Nordlöw, 16 december 2020

  Snygg design. Varierat innehåll med allt från stickning till prosa och roman. Fick dessutom upp ögonen för "nya" författare. Helt underbar!

 8. Julkalender
  Helena Nord, 16 december 2020

  Kändes mer som att jag betalade 300kr för att få små reklamhäften om varje bok. Inte värt pengarna. Men idén i sig är bra, förutsatt att man fått riktiga pocketböcker istället.

 9. Annorlunda julkalender
  17567 Ohlson, 15 december 2020

  Roligt med en lite annorlunda julkalender med varierande innehåll i pixi-format. Skulle möjligtvis bara önskat lite mer presentation om innehållet på några av novellerna.

 10. Mycket bra Bok kalender
  azzymezzy, 14 december 2020

  Den bästa Julkalendern jag haft.Jättefina böcker under de fint illustrerade luckorna.
  Verkligen värt kostnaden som är rimlig för det kvalitativa innehållet.
  De böcker man inte vill behålla själv kan man ge bort till någon i Julklapp eller sätt dem i en skål i din trapp så att grannar kan få ta dem när du läst dem.

 11. Positivt överraskad
  -, 13 december 2020

  Fick denna kalender i samband med ett bokköp via DN. Blev positivt överraskad vid alla lucköppningar, så variationsrikt och väl genomtänkt. Mycket uppskattad kalender!

 12. Överraskningar med guldkant!
  Gunilla, 7 december 2020

  Var helt oförberedd på vad denna kalender skulle innehålla, och är SÅ imponerad. Enligt en annan recension här är kalendern samma som 2019, så synd om detta inte framgick i presentationen. En lyckad grej, om ni frågar mej!

 13. Fantastisk idé och rolig blandning
  Elvis Sofia Andersson, 7 december 2020

  En bra idé för bokgillare och vi som vuxit ur den vanliga julkalendern. Såhär långt har variationerna på böckerna varit stor och det uppskattas väldigt! Det är spännande varje dag och skönt att böckerna har olika längd, vissa kan man läsa direkt till morgonkaffet och andra får man se fram emot att läsa på kvällen. Det är inte alla böcker som faller inom mina intresseområden men det gör det ännu roligare och mer överraskande. Jag ser med spänning fram emot att få öppna dagens lucka varje morgo... Läs hela recensionen

 14. Trevlig och prisvärd kalender
  AE, 7 december 2020

  Köpte kalendern till min man. Har hittills bara öppnat 7 av 24 luckor, men det är en rolig blandning av litteratur. Någon bok kanske var lite off (hur man stickar ett par vantar) men folk har ju olika intressen och det finns nåt för alla. En trevlig och prisvärd kalender som dessutom är himla snygg.

 15. Gott och Blandat
  Christina Nilsson, 7 december 2020

  En suverän kalender med ett härligt smörgåsbord! För alla smaker. Novell, dikt, stickmönster, och alkoholfria drinkar med mera.Toppenkul! Tänk att läsa högt för varandra. Den här får ni bygga vidare på Bokus. Jag är med ;) /Stina Nilsson Bassell

 16. Hur i all världen ska jag veta det nu???
  Jojo, 30 november 2020

  Så knasigt att Ni vill ha in bedömning av en kalender nu! En dag innan den ska börja öppnas? Den var klumpig och tung och svårplacerad då den inte kan hängas upp är vad jag kan säga. Kom igen 25 december med Er fråga!

 17. Det är samma innehåll i årets adventskalender som...
  Bokmalen, 19 november 2020

  Det är samma innehåll i årets adventskalender som förra året. Alltså samma små böcker. Så köp den inte om du köpte den förra året, då blir du besviken!

Visa alla 17 recensioner

Bokvideo