Språk
Svenska
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2022-11-16
Förlag
Visto förlag
Illustratör/Fotograf
Karoline Sundqvist
Dimensioner
225 x 225 x 15 mm
Vikt
502 g
SAB
Rdd
ISBN
9789178859627

Min barndoms Jul

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Svenska, 2022-11-16
219
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Min barndoms jul är en fyll-i-bok om barndomens jular. Från den allra första julen till första julen som ung vuxen och myndig.

Min barndoms jul samlar julminnen och julkänslor.

Kanske låter ni boken ligga framme under hela december och fyller i den allt eftersom eller så fyller ni i den som en avslutning på december och julen. Kanske hittar ni ett annat sätt att fylla i, ett sätt som passar just er.

Skapa en mysig stund och fyll i boken tillsammans. Prata och skriv. Titta tillbaka och minns. En fin tradition att göra varje jul.

Till Er Alla. God Jul.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Min barndoms Jul
 2. +
 3. Mamma : berätta om ditt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mamma : berätta om ditt liv av Josefine Bergkvist, Louise Eriksson (kartonnage).

Köp båda 2 för 368 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Min barndoms Jul. Sätt ditt betyg »
 1. Fin bok!
  Karla , 1 januari 2024

  Perfekt bok att samla minnen från barns jular! Kanon med frågor anpassade efter barnets ålder från år till år. Jättenöjd med köpet!

 2. Perfekt för nyblivna föräldrar!

  Alltså wow vilken fin bok! Så julig och genomtänkt. "Min barndoms jul" är en fyll-i bok som varar från den allra första julen ända till julen då man blir myndig. För varje år finns det några frågor där man beskriver just den julen. Frågorna är anpassade efter ålder, tex om man träffade tomten första året eller vad man gör på uppesittarkvällen sista året. Ibland är det färdiga rutor att kryssa i svaret och ibland är det rader för egen text

  Ann-Beath Dahlberg Frisk har gjort ett riktig... Läs hela recensionen

 3. Fin bok att ha för framtiden

  AC (mamma);
  Det är en fin bok där man skriver om varje jul. Vad det är för väder och temperatur, hur gammal personen är, vad det är för julkalender, om man träffade jultomten, om man smakat julmat, vilken julklapp man lekte med mest, några rader om advent och Lucia. Det finns plats för att skriva om firandet, sätta in bilder och det finns även ett läsbingo samt lite historia längst bak.

  En mycket fin och mysig bok under uppväxten som kommer vara roligt att ha i framtiden. Man glö... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner