Mordkonsulten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (330.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Harbinder Kaur (del 2)
Inläsare
Angela Kovács
Utgivningsdatum
2021-03-01
Förlag
Modernista
Översättare
Ylva Spångberg
ISBN
9789178938605

Mordkonsulten Ljudbok

(22 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-03-01

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Andra fristående boken om polisinspektör Harbinder Kaur - av författaren bakom de miljonsäljande Ruth Galloway-böckerna!

»Ett uppslukande kärleksbrev till mordgåtornas värld.« Sunday Mirror

»Oemotståndlig.« Lotta Olsson, DN, om Elly Griffths Främlingen

P.S. Tack för morden. När den nittioåriga Peggy Smith hittas död i sitt hem ser polisinspektör Harbinder Kaur till en början inga skäl till misstankar. Peggys hemhjälp, Natalka, redogör för vad som tycks ha varit en naturlig död.
Men det ska snart förändras. Det visar sig att Peggy ljugit om sina hjärtproblem och att hon varit övertygad om att någon förföljde henne. Att hon sedan länge, i hemlighet, agerat »mordkonsult« åt ett antal kända kriminalförfattare, och därför visste mer om mord än vad som är sunt.
När Natalka städar ur Peggys lägenhet blir hon hotad till livet av en maskerad, beväpnad inkräktare. Och Harbinder Kaur börjar tänka att det kanske inte existerar något sådant som ett dödsfall fritt från misstankar, trots allt...

ELLY GRIFFITHS [f. 1963] är en brittisk kriminalförfattare som belönats med bland annat Mary Higgins Clark Award och CWA Dagger in the Library Award. Hon debuterade med den hyllade romanen Flickan under jorden, som blev startskottet på serien om rättsarkeologen Ruth Galloway som nu sålt i över 3 miljoner exemplar. Mordkonsulten är den andra, fristående boken om polisinspektör Harbinder Kaur, efter bästsäljaren Främlingen.

»En charmig, sprudlande hyllning till kriminallitteraturen och dess färgstarka karaktärer.« The Times
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Mordkonsulten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Långrandig
  Lena A-M (Stockholm), 28 april 2024

  Boken saknar rapphet. Många upprepningar så den blir seg. Slutet är väldigt utdraget.

 2. Det var som attans
  -, 2 oktober 2023

  En riktig deckare. En deckare med många svängar och krokar. Mycket bra!

 3. Mycket spännande bok!
  Kim M. Kimselius, 8 april 2021

  Tycker om den nya huvudpersonen som Elly Griffiths har skapat, Harbinder Kaur, en annorlunda polisinspektör med skinn på näsan. Hon går sin egen väg och backar inte för något.

  Ett kort P.S. Tack för morden... hittas efter att den nittioåriga Peggy Smith hittas död i sitt hem. Död i något som liknar hjärtinfarkt.

  Den gamla damen som tillbringar sina dagar sittande i en stol vid fönstret och noga skriver upp alla som passerar utanför, hundar, människor, bilar...

  Harbi... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Elly Griffiths