Ingen ska skonas (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Mikaela Sköld
Antal sidor
451
Utgivningsdatum
2023-05-26
Förlag
Ordfront förlag
ISBN
9789179450519
Ingen ska skonas (e-bok)

Ingen ska skonas E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-05-26

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ett bostadshus fullt av döda hyresgäster.

Det blir den chockerande starten för Mikaela Sköld på sitt nya jobb som handläggare på polisens underrättelsetjänst efter att hon sagt upp sig från sin tjänst som reporter på Nyhetsbyrån.

Först tyder spåren på att det är ett brutalt gängrelaterat dåd och polisen tar upp jakten på en kriminell tonåring som setts lämna huset. Men när vittnen säger sig ha sett mördaren bära oxmask och mystiska tecken skrivna i blod upptäcks i bostadshuset för det utredningen in i en annan riktning.

Samtidigt känner sig Mikaela vilsen och ifrågasätter sin identitet när hennes nya arbete visar sig vara en plats med dubbelspel där ingen går att lita på. Men även privat dras hon in i en självdestruktiv spiral med dåliga relationer.

Det gör även dottern Vanja som nu är femton år och går sista veckorna i nian. Hon har träffat en pojkvän, men han behandlar henne dåligt. Och när hennes kompis Sofie börjar köpa droger från ett kriminellt gäng dras de snabbt ini ett allt farligare spel.

Ingen ska skonas är en oupphörligt spännande thriller där jakten på den skoningslöse massmördaren ständigt tar nya vändningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ingen ska skonas. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 10 juni 2022

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Ingen ska skonas, är den tredje delen i bokserien om journalisten Mikaela Sköld. Jag har även läst dom två första böckerna, Feber och Röd signal, och jag tyckte att dom båda två var mycket bra. Och så var även den här boken. Böckerna kan läsas fristående, men som alltid så får man ju alltid bäst behållning av att läsa en serie från början. Ingen ska skonas är välskriven och spännande, och jag kan varmt rekommendera den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Johan Brännström