Oktoberoffer (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-05-25
Förlag
Books on Demand
ISBN
9789179692186
Oktoberoffer (e-bok)

Oktoberoffer (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2021-05-25
36
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
En ung man får nog av sitt inrutade liv och ger sig ut i natten på jakt efter äventyr. Men det finns gränder man inte bör gå in i, råd som inte ska följas och dolda platser som ska undvikas. Snart har jakten på äventyr förvandlats till en mardröm.

En halloweenfest får oväntade besökare. Som inte behöver klä ut sig för att passa in.

En far tar med sin dotter på en lång bilresa för att återförena en splittrad familj. När ytterligare en passagerare ansluter visar det sig att allt inte är som det verkar. Allra minst målet med resan.

Oktober är månaden då solen vänder bort sitt ansikte, naturen drar sin sista suck och då vi stänger dörrar & fönster och tänder ljus som skydd mot mörkret. Det är då torra grenar knackar som skelettfingrar på våra fönster mitt i natten, vi ser skepnader i skuggorna och hör okända ljud från källare och vindar. Det är även den tid på året då gränsen mellan de levande och döda är som tunnast. Då det sker de mest otroliga, osannolika och fruktansvärda saker.

Oktober är också den månad då de tre skräckberättelserna i den här samlingen utspelar sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Peter X Eriksson

  • Ointelligent Design: samlad satir

    Peter X Eriksson

    Hur ser kriterierna ut för KRAV-märkt porr? Vad hände egentligen ombord på Danmarks ubåt under Gulfkriget? Vad får man veta i apornas naturdokumentär om människor? Varför anlitar CIA svenska Försäkringskassan? Varför utsågs ett duschdraperi till n...

  • Ursäkta, hur dags går jorden under?: miljöfrågor för oss som hellre blundar

    Peter X Eriksson

    Klimatförändringar, växande sopberg, giftiga utsläpp och djurarter som försvinner. Vad håller egentligen på att hända med vår planet? Kommer växthuseffekten att göra så att isen blir den dyraste råvaran i en gin & tonic? Och om vi nu inte ärver jo...