Inred med färg : så skapar du ett unikt och personligt hem (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
158
Utgivningsdatum
2020-09-01
Förlag
Tukan förlag
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form) / Juhl, Leonor (foto)
Dimensioner
262 x 207 x 22 mm
Vikt
799 g
SAB
Qcba
ISBN
9789179852641
Inred med färg : så skapar du ett unikt och personligt hem (inbunden)

Inred med färg : så skapar du ett unikt och personligt hem

(12 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-09-01

Slutsåld

Glöm rena ytor, strama linjer och en färgpalett i grått! Låt ditt hem spraka av färg och väcka nyfikenhet med roliga prylar och personliga möbler.

Inred med färg är en praktisk och inspirerande guide till hur man skapar ett unikt och personligt hem. Leonor Juhl har arbetat som inredare i över tjugo år och som Fröken Turkos skänker hon mer färg åt folket på Instagram och i sin blogg.

I Inred med färg går Leonor igenom de viktigaste aspekterna av att välja, kombinera och inreda med färg. Det finns gott om steg för steg-vägledning till att inreda färgstarkt utan att det blir kaos. Lär dig identifiera din egen stil, vad som funkar och inte funkar, och skapa ett personligt och välkomnande hem. Boken innehåller dessutom många kreativa idéer och tips på hur du själv kan skapa personliga inredningsdetaljer genom återbruk och DIY.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Inred med färg : så skapar du ett unikt och personligt hem. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underbar inredningsbok
  Gunnar Henriksson , 27 oktober 2021

  Jag kan inte sluta titta och framförallt jag kan inte sluta läsa! Lärt mig så mycket, jag kan varmt rekommendera den här boken!

 2. Jättehärlig bok!
  Charlotta Lagerberg Thunes, 3 november 2020

  Ja, jag älskade boken och köpte till mig och en som födelsedagspresent.

  En härlig bok med både färg, hjärta och personlig

  Så mysig kanske årets julkapp vem vet?

 3. En underbar inredningsbok som ger massor med tips
  Jossan , 9 september 2020

  Boken är unik i sitt slag ,har aldrig läst en bättre inredningsbok som också är väldigt personligt skriven. Sträck läste den faktiskt och drunknade med blicken i alla färgsprakande bilder. Författarinnan delar generöst med sig av sina tips och idéer om hur du kan skapa ett levande och färgglatt hem med ganska enkla medel. Boken är bara ett måste!

 4. Bästa inredningsboken jag läst!
  Maria, 8 september 2020

  Fullkomligt älskar den här boken! Bästa inredningsboken jag läst som ger både kunskap och inspiration. Framförallt skapar " Inred med färg" en enorm glädje och från att jag varit väldigt nervös över att börja inreda med färg så känner jag nu istället att det ska bli roligt och jag ser framemot att gå till färghandeln och botanisera bland de olika färgerna.

 5. Färg resa
  Petra Alfjärd , 7 september 2020

  Ett glädje rus som går genom kroppen när man läser och bläddrar i denna fantastiska färg resa underbart att färg är tillbaka för gott

 6. Äntligen en härlig färgbok som ger tips.
  -, 7 september 2020

  Boken är helt fantastisk. Ger råd samtidigt som det är fina bilder och intressant läsning.
  Väntar flera år på en sådan här bok.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Leonor Juhl

 • Inred ute : så skapar du magiska uterum

  Leonor Juhl

  "Leonor har en underbar känsla för mönster, färg och textur som hon använder på sitt eget distinkta sätt för att skapa utrymmen som är snygga men också praktiska och mysiga." Tricia Guild grundare av & Creative Director på Designers ...

 • Inred ute ? så skapar du magiska uterum

  Leonor Juhl

  "Leonor har en underbar känsla för mönster, färg och textur som hon använder på sitt eget distinkta sätt för att skapa utrymmen som är snygga men också praktiska och mysiga." Tricia Guild grundare av & Creative Director på Designers Guild De s...