Människorov (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Fredrik Broman (del 8)
Utgivningsdatum
2023-06-20
Förlag
Word Audio Publishing
SAB
Hc.01
ISBN
9789180005326
Människorov (kartonnage)

Människorov

Kartonnage, Svenska, 2023-06-20
144
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Fem veckor efter att studenten Emma Alvin har försvunnit, och sökandet sedan länge mattats av, hittas en väska uppställd på ett röse i den gotländska skogen. Väskan, som är placerad som på en piedestal, innehåller kroppsdelar.

Den forne Gotlandspolisen Fredrik Broman bor sedan ett par år i Stockholm. Han lever och arbetar på Kungsholmen, hans vuxna barn kommer sällan på besök och jobbet är hans bäste vän. När samtalet kommer från Visby och Broman beordras att återvända till Gotland för att utreda ett försvinnande som verkar ha övergått i mord, kastas han tillbaka in i minnen och relationer han sedan länge försökt att förtränga. Då Fredrik Broman och hans nya kollega, Yasmin van Dijk, anlöper kaj har ännu en väska hittats. De blir varse att de inte bara ska klara upp ett brott som har begåtts utan ett som fortfarande pågår.

 

Människorov är en ny fristående del i Håkan Östlundhs älskade serie om polisen Fredrik Broman. Än en gång är det Gotland som är spelplatsen för det spännande kriminaldramat.

 

 
Visa hela texten

Fler böcker av Håkan Östlundh