Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-11-14
Förlag
Mondial
Dimensioner
245 x 170 x 17 mm
Vikt
522 g
SAB
Q
ISBN
9789180020848
Haja börsen (kartonnage)

Haja börsen

(39 röster)  |  Läs 10 recensioner
Kartonnage Svenska, 2021-11-14
216
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
VÄGEN TILL MILJONERNA BÖRJAR HÄR!

Vill du börja spara i aktier och fonder, men vet inte var du ska börja? Då är Haja börsen för dig! Det är en enkel och rolig guide där du lär dig allt du behöver (och lite till) för att påbörja din börsresa. Och bäst av allt? Det krävs inga förkunskaper och ingen status eller talang för att sätta igång.

Det är hög tid att fler inser att det viktigaste man kan göra för sin framtid är att skapa sig en trygg ekonomi. Haja börsen ger dig inspirationen och verktygen du behöver för att lyckas.

*

Andra Farhad är en prisbelönt investeringsprofil och grundare av bolaget Börshajen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Haja börsen
 2. +
 3. Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis ... av Andreas Cervenka (inbunden).

Köp båda 2 för 425 kr

Kundrecensioner

Det finns 10 recensioner av Haja börsen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lättläst
  Marcus Riggo Qvist, 28 december 2021

  För en gamling som mig (snart 47 år)
  Bra present till de unga som har hela livet framför sig.
  Har läst boken. Provat på lite förut, men boken förklarar hur det funkar.
  Nybörjare på börsen!

 2. Personlig och ärlig
  Omti Zoi Velarde Solagha, 17 december 2021

  Personlig och ärlig bok som fångar ens intresse! Rekommenderas till alla som är nyfikna på Andras story samt att få ta del av allt hon har att lära oss.

 3. Bra bok
  Nybörjare på börsen, 15 december 2021

  Jag tycket det var en bra bok för nybörjare där hon förklarade olika begrepp som jag tyckt varit svårt att förstå innan. Gjorde det lättare att förstå andra böcker inom samma ämne och skapade ännu mer intresse till börsen.

  Tyckte det var lättläst och pedagogiskt.

 4. Lättläst och modern!
  Sara , 12 december 2021

  Så välskriven och inspirerande. Rekommenderar till alla som vill få bra koll på sina förutsättningar att investera och börja på riktigt.

 5. En perfekt nybörjarbok
  Miriam, 12 december 2021

  Det här är en perfekt bok för alla som vill komma igång med sitt sparande och lära sig handla med aktier och fonder. Den är både lättläst och pedagogisk, tyckte alla krångliga termer förklarades på ett sätt som de allra flesta kan förstå. Ung som gammal. Jag gillade också att den täcker allt från grunden, dvs hjälper läsaren först förstå vikten av sin privatekonomi och lägga en plan kring sparandet. Inte bara snabba pengar. Något som inte är allt för vanligt nu för tiden. Rekommenderas verkligen!

 6. Lättläst, lärorik och rolig bok
  Angelica , 11 december 2021

  Lyssnade på Breakits Bokpodden där Haja börsen recenserades och fick toppbetyg. Blev tvungen att beställa hem den och mycket riktigt var den otroligt bra. Jag är inte särskilt ekonomiintresserad men boken fångade mitt intresse och Andra har gjort ett otroligt jobb med att förklara saker man kanske inte tidigare haft koll på. Enkel, pedagogisk och väldigt lättläst. En bok som ALLA, särskilt unga, borde läsa.

 7. Svårtillgängligt innehåll
  Peter B, 6 december 2021

  Hej, köpt boken till ett barnbarn i tonåren. Med förhoppningen att få honom att börja spara i aktier på riktigt (och inte bara spela med sådana i datorspel). Därav dessa synpunkter:

  1. Svårläst bok rent typografiskt - mycket, komprimerad text. Hjälper inte med rubriker i "handskrivet" typsnitt. Pedagogiska illustrationer saknas. Ingen omöjlighet att skriva kortare, enklare texter med stödjande tecknade/ grafiska illustrationer. Typ ABC-upplägg. Utgå från tonåringar som primärmålgru... Läs hela recensionen

 8. Äntligen igång!
  Stina , 6 december 2021

  Lagom lång bok som helt passar min syn på ekonomi och sparande. Det känns på riktigt nu möjligt att börja spara på riktigt! Andra är väldigt inspirerande och det är kul att följa henne på instagram för att få se alla "behind the scenes"
  Tack!

 9. Helt fel titel
  Adnan, 6 december 2021

  Boken handlar för det mesta om hur man får ordning på sin privatekonomi och inte hur man "Hajar Börsen" - helt ok bok men det var inte detta som såldes in.

  Refererar till Google för svar när det blir jobbigt.

 10. Informativ bok
  Al , 6 december 2021

  Bra, pedagogisk, lättläst.
  Tar upp alla svåra begrepp och förklarar på ett lättförståeligt sätt
  mycket nöjd och köpt 1 ex till dottern Rekommenderas;

Visa alla 10 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Framgång : andras lärdomar och egna insikter

  Andra Farhad, Frida Söderlund

  SKA MAN FÖRÄNDRA VÄRLDEN KAN MAN INTE VARA FÖRSIKTIG Andra Farhad gör aldrig som alla andra. Hon struntar i regelboken, normer och vad andra människor tänker och tycker. Och hon uppmanar dig att göra detsamma. Det kan vara jobbigt, men det är nödv...