Av skam (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Ulvöserien (del 3)
Utgivningsdatum
2023-03-22
Förlag
Bazar Förlag
ISBN
9789180061360

Av skam E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-03-22

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Tredje delen i den kritikerrosade Ulvöserien där Örnsköldsvikspolisen Sofia Hjortén och Estoniaöverlevaren Fredrik Fröding löser brott i idyllisk skärgårdsmiljö.

Två unga geocachare hittar kroppsdelar i en nedlagd malmgruva. Sofia Hjortén tvingas avbryta sin föräldraledighet och återgå i tjänst. Nästan omgående inkommer ett tips om att kvarlevorna kan tillhöra en kvinna som försvann 1959. En utredning drar igång och snart inträffar ett nytt mord.

Sofia kämpar med att kombinera rollen som mamma med rollen som polis, samtidigt som relationen med Fredrik Fröding är mer komplicerad än någonsin.

En spännande kriminalroman om ett 60 år gammalt försvinnande och en gripande skildring av hur gruvdriften på Ulvön en gång hade makt att förändra människors liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Av skam. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 21 april 2023

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Av skam, är den tredje delen i bokserien Ulvöserien, av författaren Lina Areklew. Dom två första böckerna heter Ur askan och I mörkret. Jag har läst båda dom två böckerna tidigare, och tyckt om dom båda två. Och jag tyckte precis lika mycket om den här tredje boken. Den var välskriven och spännande, och absolut inte förutsägbar. Och jag tycker om dom huvudpersonerna som man får följa i böckerna. Kan absolut rekommendera bokserien, och jag kommer defi... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lina Areklew