Tyst vrede (inbunden) NY
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Billie Karlsson (del 1)
Antal sidor
381
Utgivningsdatum
2023-10-10
Upplaga
1
Förlag
Bokfabriken
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
216 x 141 x 28 mm
Vikt
558 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789180313995
Tyst vrede (inbunden)

Tyst vrede

Inbunden,  Svenska, 2023-10-10
229
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Tyst vrede Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I det här avsnittet kommer du få ta del av Sveriges allra mörkaste sida. En sida där död och trakasserier tillhör vanligheten och där djupt rotade fördomar går före allt annat. Mitt namn är Billie Karlsson och du lyssnar på Sanning. Det här är avsnitt Tyst vrede. Känsliga lyssnare varnas.

Det tragiska mordet på sextonåriga Emma skakar om värmländska Svedby i grunden. För invånarna är dådet en smärtsam påminnelse om ett annat tragiskt dödsfall som skedde sex år tidigare. Samtidigt rör sig onda krafter i det fördolda och om deras planer lyckas kommer livet i den lilla sömniga orten aldrig mer att bli sig likt.

Billie Karlsson är en framgångsrik grävande journalist och kvinnan bakom den prisvinnande krimpodden Sanning. Känd för att aldrig ge sig, reser hon runt i Sverige fast besluten att avslöja verkligheten bakom de braskande rubrikerna.

Tyst vrede är första delen i en ny spänningsserie med hela Sverige som spelplats. Följ med den orädda poddjournalisten Billie Karlsson i hennes jakt på sanningen.

IDA AXELSSON är född 1981, bor i Stockholm men är född och uppvuxen i Helsingborg. Hon har tidigare skrivit deckarserien om polisinspektören Linn Wide. Ida kombinerar sitt skrivande med en anställning vid stockholmspolisen där hon arbetar med grova våldsbrott.

ÅSA BONELLI är född 1968 och bor i Stockholm. Hon debuterade 2015, har gett ut sex romaner och är idag författare på heltid. Åsa har skrivit både feelgoodromaner och deckare, men oavsett genre så karakteriseras alla hennes böcker av ett högt driv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tyst vrede
  2. +
  3. Plågoanden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Plågoanden av Sofia Rustan (inbunden).

Köp båda 2 för 451 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna