Gråter när ingen ser (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
296
Utgivningsdatum
2019-05-01
Upplaga
1
Förlag
Isaberg förlag
ISBN
9789185089079
Gråter när ingen ser (häftad)

Gråter när ingen ser

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2019-05-01
219
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Ute i det svenska samhället finns det många skilsmässobarn som i detta nu saknar någon av sina föräldrar. Och för varje skilsmässobarn som saknar en förälder finns det en förälder som bara har minnena kvar av sitt barn.

När man skiljer sig från partnern ska man inte behöva riskera att dessutom skiljas från sina barn. Barnen ska inte riskera att känna skuld i en skilsmässa eller behöva undra över varför den ene föräldern slutar att träffa dem. Sådant är inget annat än barnmisshandel.

Den svenska rättsstaten gör alltför lite för att skydda allas våra barn från att förlora kontakten med den ene föräldern. De barn och föräldrar som skiljs åt från varandra genomlider saknaden efter den de förlorat. Kvar finns bara den ständiga närvaron av stress och ångest, återkommande gråtattacker och ett stort mörkt tomrum. Det gör något med ens huvud.
Inte mycket har förändrats till det bättre under de gångna åren sedan jag själv skilde mig.

Den här boken innehåller berättelsen om en vårdnadstvist och ett barns och en förälders gemensamma kamp för att inte förlora kontakten med varandra. Fortfarande ser jag alltför många ensamma barn och föräldrar som lever med sviterna av en skilsmässa.

Tillsammans är vi många. Den här berättelsen är min men samtidigt också alltför många andras berättelse.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Gråter när ingen ser
 2. +
 3. Våga leva & tänka stort

De som köpt den här boken har ofta också köpt Våga leva & tänka stort av Eric Thyrell (inbunden).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Gråter när ingen ser. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Får det verkligen gå till så här?
  Boktanten, 10 september 2020

  När jag läser böcker som inte är typiskt skönlitterära får jag ställa om hjärnan lite, det blir ju en annan typ av läsrytm. Men så var det inte riktigt med denna bok.

  Erika är 3 år när hennes föräldrar, Sebastian och Agneta, lämnar in om skilsmässa. Till att börja med har de Erika varannan veckan med det dröjer inte länge innan Agneta börjar ställa krav på att hon ska ha boadressen, vilket kommer att innebära att hon får underhålls- och barnbidrag samt bostadsbidrag. För att undvika ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Gert Nathaliespappa