Författare : från dröm till verklighet (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
408
Utgivningsdatum
2018-01-11
Upplaga
1
Förlag
Roslagstext
Medarbetare
Kimselius, Jan (form)
Dimensioner
227 x 145 x 30 mm
Vikt
740 g
SAB
Gcz Kimselius, Kim M.
ISBN
9789186485856

Författare : från dröm till verklighet

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2018-01-11
129
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Som åttaåring drömde Kim M. Kimselius om att bli författare. Många år senare blev drömmen verklighet. 1997 debuterade hon med boken Tillbaka till Pompeji och fick smeknamnet Blekinges Astrid Lindgren. 2017 firar Kim tjugo år som etablerad författare, med 45 utgivna böcker. Nu ger hon ut en bok om allt som hänt sedan debuten. Nåja, nästan allt, annars skulle det bli en alldeles för tjock bok. Författare från dröm till verklighet är även tänkt som inspirationsbok för den som drömmer om att bli författare.
Här får du följa den slingriga väg Kims författarskap har tagit under två decennier. Från en bejublad debut med 11.000 exemplar sålda första veckan, till en ikon bland egenutgivare. Drömmer du också om att bli författare? Då kommer du att bli inspirerad av Kims resa, från dröm till verklighet.

"Har under kvällen läst Kim M Kimselius bok "Författare Från dröm till verklighet". Jag vill också lära mig skriva så glädjefyllt och flödande." Petronella Simonsbacka

"Du skriver så fängslande att man inte kan lägga ifrån sig böckerna." Journalist Gull-Britt Bergström-Lindell
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Författare : från dröm till verklighet
 2. +
 3. Bakom Alfons : Gunilla Bergström in på livet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bakom Alfons : Gunilla Bergström in på livet av Klas Gustafson (inbunden).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Författare : från dröm till verklighet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underbart härlig bok
  Leila (Malmköping), 29 oktober 2018

  Jag är imponerad av all research som Kim gjort inför sina böcker som hon ska skriva.
  Genom hennes uppriktighet är det som om jag varit med på resan från författarens första tankar och ända till bokutgivning. Rest i alla länder där Kim gjort research, träffat alla rara människor och fått se miljön genom alla foton som hon delar med sig. Även historiken som vi får ta del av i slutet av böckerna. Jag kände skräcken på torget i Kina när gruppen gick förbi alla vakterna. Jag fortsatte att gå. ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kim M Kimselius