Sword Princess Amaltea. Bok 2 (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Amaltea (del 2)
Antal sidor
171
Utgivningsdatum
2014-08-11
Upplaga
1
Förlag
Kolik förlag
Illustratör/Fotograf
Natalia Batista
Dimensioner
210 x 149 x 14 mm
Vikt
354 g
SAB
uHci
ISBN
9789186509422
Sword Princess Amaltea. Bok 2 (häftad)

Sword Princess Amaltea. Bok 2

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2014-08-11

Slutsåld

Prinsessan Amaltea har räddat den fagre prins Ossian ur sitt torn och dräpt den fruktansvärda draken som vaktade honom. Men vägen tillbaka till Ossians drottninga-rike är kantad av förtrollade sjöar, brutala stråtröverskor och inte minst Amalteas arroganta storasyster Dorotea. Snart inser Amaltea att hon måste ta strid för Ossian om hon inte ska förlora honom.

Sword Princess Amaltea är en klassisk prinsess-saga med omvända könsroller. De magikunniga drottningarna styr i en värld där männen får finna sig i att vara underordnade kvinnorna, och där modiga prinsessor slåss med våldsamma banditbrudar om vackra prinsar och fagra värdshuspojkar. Det är en saga som känns igen, men ändå inte liknar någonting annat. Med stor humor tar Natalia Batista oss med på halsbrytande äventyr i en saga som spränger alla gränser.

Om Natalia Batista
Natalia Batista är en av Sveriges mangaveteraner. Hon har gett ut flera böcker, bl a de storsäljande Mjau!-bökerna (Kabusa), hon driver egna förlaget Nattserier och arbetar som lärare på Serieskolan i Malmö. Med sina uppfinningsrika och underhållande berättelser har hon förnyat den manga-serierna med både socialt patos och stor konstnärlighet, och på vägen byggt upp en stor och hängiven läsekrets.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sword Princess Amaltea. Bok 2. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Mycket bra
    Gunnar , 15 december 2015

    Min dotter (8 år) tyckte bokan var jättebra. Hon har läst hela serien nu (tre böcker), kul att hitta böcker som hon vill läsa själv.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Natalia Batista