Saga Swärd : omskakare och världsresenär (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
364
Utgivningsdatum
2012-09-05
Upplaga
1
Förlag
Vombat Förlag
Originaltitel
Saga Swärd - Omskakare och världsresenär
Medarbetare
Wessman, Arvid (form)
Dimensioner
210 x 158 x 27 mm
Vikt
617 g
SAB
uHc
ISBN
9789186589219
Saga Swärd : omskakare och världsresenär (inbunden)

Saga Swärd : omskakare och världsresenär

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2012-09-05
189
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Saga Swärd : omskakare och världsresenär Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Saga Swärd är en ung och stark flicka med förmågan att resa mellan olika världar. En förmåga som hon fick efter olyckan som dödade hennes tvillingbror. Det sägs att en svartkonstnär samlar sina krafter och att Saga har en uppgift att fylla. Men varken hotet om världarnas undergång, doktorns medicinering eller ödet som Omskakare kan stoppa Saga från att söka efter det som gått förlorat. Snart är stormen här. En fantasyroman som kommer att skaka om världen, världarna och allt däremellan. Författaren riktar sin berättelse till barn och ungdomar som har svårt att passa in i denna verklighet, som har svårt att hitta en självklar plats i tillvaron. Hon vill utmana fantasin, tänja på gränserna för vad som är möjligt och frammana vidare funderingar kring omvärlden och individens egen identitet. Taliah Pollack har en bred kunskap inom religion och filosofi. Hennes skrivande bottnar ofta i funderingar kring de stora livsfrågorna. I Saga Swärd Omskakare och världsresenär omformar Pollack skickligt alla människors existentiella frågeställningar till en spännande och actionfylld fantasyroman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Saga Swärd : omskakare och världsresenär
 2. +
 3. Ásta : när det inte finns nån väg ut ur världen - vart beger man sig då?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ásta : när det inte finns nån väg ut ur världen... av Jón Kalman Stefánsson (inbunden).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Saga Swärd : omskakare och världsresenär. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Magiska Saga Swärd
  Ebba Söderman, 11 februari 2014

  Det här är en jätterar, och mellan varven mycket förvirrande bok om att inte riktigt passa in... Boken riktar sig till barn/ungdom och är mellan varven både spännande, rolig och hjärteknipande, jag tror att många barn och ungdomar skulle kunna känna igen sig i, och tycka om den här boken!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Taliah Pollack

 • Äggskal / Coaja de ou

  Taliah Pollack

  Idi och Krack är två mycket olika ägg med olika drömmar. Skalen är sköra, men deras mod och sökande efter svar tar dem hela vägen till stinkpaddan Mia i träsket. Äggskal är en tillika känsloladdad och rolig berättelse om hur vänskapen hjälper oss ...

 • /Äggskal

  Taliah Pollack

  Idi and Krack are two very different eggs, each carrying a dream. Their shells are fragile, but their courage and quest for answers take them all the way to the smelly toad Mia, who lives in the swamp.