Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Kunskap på nolltid
Antal sidor
95
Utgivningsdatum
2019-10-22
Upplaga
1
Förlag
Eget förlag
Dimensioner
148 x 105 x 7 mm
Vikt
90 g
SAB
Qbab
ISBN
9789186951443
Prata så någon bryr sig (häftad)

Prata så någon bryr sig

Häftad Svenska, 2019-10-22
119
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Alla människor kan snabbt bli bättre talare. Chefer, guider, lärare, egenföretagare och inte minst föreläsare.

Det här är boken för dig som vill våga mer på just din scen - för att kunna prata så någon bryr sig. Det är ingen regelbok med ultimata svar. Snarare har du ett kryddställ av tips, övningar och inspiration framför dig.

Författarna är föreläsare med en bakgrund från reklam, ledarskap och improvisationsteater. De föddes knappast till talare själva utan vet mycket väl vad scenskräck, tomatröda ansikten och ångest innebär. Och att du kan hitta ditt eget sätt för att minska problemen.

Om författarna
Joakim Hedström är föreläsaren som beskrivs som en schweizisk armékniv av idéer. Han håller workshops på teman som ledarskap och kommunikation med allt från studenter till styrelser. Första gången han stod på en scen var som tioåring för att spela marimba inför en fullsatt skolaula. På grund av stressen är det här ett minne han alltid kommer att bära med sig. Detta är hans fjortonde bok.

Magnus Bergman är arbetsterapeuten, improvisatören och fyrabarnspappan som driver företaget Våga förmåga. I det hjälper han företagare och föreläsare att våga ta ut svängarna och hitta glädjen när de talar till andra människor. Det enda han minns från den första gången han stod på scenen är suset i öronen, hur världen snurrade och att han blev tomatröd i ansiktet. Detta är hans första bok.

---

Det här är en bok för dig som är intresserad av att bli en bättre talare och föreläsare. Boken ingår i förlagets serie Kunskap på nolltid.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Prata så någon bryr sig
  2. +
  3. Gör det nu : om effektivitet och inre lugn

De som köpt den här boken har ofta också köpt Gör det nu : om effektivitet och inre lugn av Anna Sjödin (häftad).

Köp båda 2 för 243 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna