Operamopsen (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2017-05-16
Förlag
Ordberoende Förlag
Dimensioner
180 x 111 x 15 mm
Vikt
138 g
SAB
Hc
ISBN
9789187595554

Operamopsen

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket, Svenska, 2017-05-16
58 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Operamopsen tar man till sitt hjärta! Denna charmfulla filosofiska hund som ser vad som händer i ett hus på Östermalm när satmbytet tvingar hyresgästerna att umgås! Det är lite Anna Gavalda i svensk tappning. Roligt, underfundigt och mycket välskrivet. Jag vill läsa mer om Malcolm, mopsen."
Eva Swedenmark, författare
"Trots den lite ovanliga vinkeln så tar den samtidigt upp ämnen många kan känna igen sig i; ensamhet, strävan efter att hitta sin plats i livet, önskan om kärlek och bördan av att gå runt och låtsas vara någon man egentligen inte är. Den innehåller det mesta."
Vargnatts Bokhylla
"Linda Bonaventura (sångare och musiker) och Disa Åberg (TV-människa och kulturchef i Helsingborg), mor och dotter, har skrivit en feel-good-roman som innehåller hela känsloskalan från skratt till gråt. Nya omständigheter kan få människor att omvärdera sitt liv, sitt tankesätt och synen på sig själva, något författarparet tagit fasta på och beskriver med värme. De leker också med de fördomar gemene man får när de hör ordet Östermalm," skriver Dast Magazine.
"Genom Operamopsens inkännande klarsynthet får vi lära känna ett mångfacetterat Östermalm där alldagliga, och samtidigt unika, karaktärer samsas och tampas bakom de lyxiga fasaderna. Vi får följa deras individuella transformationer utifrån hur de påverkas av, och i sin tur påverkar, det kollektiva. Detta genom ett stambyte på såväl faktiskt, fysiskt som mentalt, emotionellt, metaforiskt plan. Rekommenderas varmt!" MoiMoi Mukulat
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Operamopsen
  2. +
  3. Hundkärlek

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hundkärlek av Charlotta Von Zweigbergk (pocket).

Köp båda 2 för 112 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Operamopsen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Når ej sin fulla potential
    E, 30 juli 2017

    En generellt sällsam bok med en intressant historia. Bokens karaktärer är väl valda men i min mening skyndar författarna sig tyvärr igenom viktiga händelser som borde ha getts större utrymme. De första tre fjärdedelarna av boken är underhållande och man har svårt att slita sig men bokens avslutande delar är alltför "rumphuggna" och episoder som hade potential att bli riktigt emotionella och intressanta lämnas istället ganska orörda. Känslor som uttrycks av bokens karaktärer fångas inte upp ti... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

Bloggat om Operamopsen